PCS pisze:Tak mam, a może nie mam :/ Nie wiem jak to nazwać, po kilku godzinach od zażycia baclo robi mi się niedobrze, a na dodatek nogi mnie bolą no i jeszcze czuję się jak po wypiciu dużej ilości alko.
skoro jestes wrazliwy i Ci niedobrze postepuj tak samo jak z alkoholem
sledzik przed sledzik po a tak powaznie chodzi zeby nie zrec tego na pusty zoladek :)
benzowiec84
teoretycznie powinno sie udac - skoro masz juz to probuj (tylko uwazaj z dawkowaniem bo benzozercow baclo mocniej robi wg. moich doswiadczen)
Albo robisz sobie sam zejscie z dawek-i zamieniasz lorafen na lżejsze benzo-zmniejszajac dawki
biorę afobam (nie codziennie, zależy od sytuacji), ale wolałbym ograniczyć by się nie wpieprzyć póki czas
szkoda tylko, że jakoś nie jestem zbytnio zadowolony z działania baclofenu...
praktycznie brak efektu oprócz ogarniającej mnie mega senności... :/
wieczko pisze:cóż... lekarz poszedł na to bez większych problemów
szkoda tylko, że jakoś nie jestem zbytnio zadowolony z działania baclofenu...
praktycznie brak efektu oprócz ogarniającej mnie mega senności... :/
od 50 mg do 200 mg, dorzucane/niedorzucane - tak czy owak obyło się bez rewelacji
cpunex pisze:Znowu wjechałem na baclofen :-) Wczorajsza noc to rzyganie. Pierwszy raz po baclo rzygalem
ale po ciągu (baklo + gbl ) i chwilowym odstawieniu mam dużą spastyczność mięśni, mimowolne skurcze, halucynacje, i problem z koncetracją
teraz zacząłem stopniowo wychodzić
dobrze, że mam jeszcze sporą dawkę afobamu
jaka jest najmniejsza dawka jaka na was dzialala? :) bo ja ostatnio przyjebalem chyba z 30 tabletek 25mg w ciagu doby lol :D
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.