Ehh wy kobiety i ta wasza ciekawość...
Wawoj pisze:SROM, obczajcie to.
W jeden piękny, jesienny poranek otwieram okno w pokoju i słyszę starą bojcorę z naprzeciwka krzyczącą do psa: ''CZEMU NIE SROSZ''.
Faktycznie, mogli się bardziej postarać z tą nazwą.
- Aaa... co to? - zapytał zdziwiony.
- Srom.
http://www.tapeciarnia.pl/tapety/sredni ... s_wasy.jpg
Dlatego jestem zwolennikiem sformułowań pełnych czułości i miękkich w wymowie - fujara, chuj, kutas, pizda, dupa (jak widać język polski jest bardziej zasobny w określenia męskiego członka).
A wy jak mówicie na to TAM NA DOLE?
A żeby nie było do końca OT to kumpel mówił że od częstego bakania mu się pała zmniejszyła - ktoś coś wie na ten temat? (THC obniża poziom testosteronu bodaj więc może coś być)
Pilgrim pisze:Nie, srom mi się nie podoba. A sromota to inaczej coś, co zabija muchy. Zalecałbym więc używania tego zwrotu tylko w naprawdę beznadziejnych przypadkach. Srom jest więc wyrazem upokorzenia kobiety, nie wiedzieć czemu używanym w medycynie.
Jak tam sromy waszych kobył?
Kutas to frędzel, nawet panowie nosili taki frędzel przy pasie, w okolicach genitalii - jeden, duży, dorodny, bogaty.
Kutas ujdzie w tłoku (też fajny wyraz), ale wolę penisa i pusię, cipkę z trudem jestem w stanie przełknąć. Tłok byłby dobry.
Jak widzę w autobusach takie naklejki to zawsze czytam je "Kieszonkowcy lubią pieniądze i twój tłok".
http://imgur.com/sUT3a - co Wam to przypomina?
gynoid pisze:Srom jest wyrazem upokorzenia kobiety, kobieta jest wyrazem upokorzenia niewiasty - początkowo wyraz pochodził od "kobyły" i niewiasty (od "nie wiedzy"? a więc równie chlubnie) bardzo złościły się, gdy je tak nazywano, aż w końcu uległy, jak zawsze i wyraz się przyjął.Pilgrim pisze:Nie, srom mi się nie podoba. A sromota to inaczej coś, co zabija muchy. Zalecałbym więc używania tego zwrotu tylko w naprawdę beznadziejnych przypadkach. Srom jest więc wyrazem upokorzenia kobiety, nie wiedzieć czemu używanym w medycynie.
Jak tam sromy waszych kobył?
Kutas to frędzel, nawet panowie nosili taki frędzel przy pasie, w okolicach genitalii - jeden, duży, dorodny, bogaty.
Kutas ujdzie w tłoku (też fajny wyraz), ale wolę penisa i pusię, cipkę z trudem jestem w stanie przełknąć. Tłok byłby dobry.
Jak widzę w autobusach takie naklejki to zawsze czytam je "Kieszonkowcy lubią pieniądze i twój tłok".
http://imgur.com/sUT3a - co Wam to przypomina?
Poza tym z tą kobietą to tak nie przesadzaj bo potrafią być gorsze od facetów i wtedy jak taką określisz?
Co tam u Ciebie słychać? Mieszkasz jeszcze w/ciach/ czy wróciłaś do siebie?
Pozdrawiam!
Powód: nie ujawniamy danych prywatnych
I co, mówisz "w pusię"? Mi by to określenie przez usta nie przeszło. Za to "Jak tam sromy waszych kobył?" zajebiste, kupuję.
Pilgrim pisze: "Jak tam sromy waszych kobył?" zajebiste, kopuluję.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.