Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3129 / 26 / 0
Magia grzybów. Mimo, że mam je pod ręką, nie ruszałem ich od września i czekam na właściwy moment. Same powiedzą.
High, how are you?
  • 235 / 6 / 0
pilleater pisze:
Bakoosiowy@ moja kochana mieszka w Twych rejonach; poszedł kotek i złowił myszy, ugościł poczęstował. Znasz może tekst: "wszystkie głowy małe i duże wiedzą, że najlepsze grzyby są w Kamiennej Górze[1]"? ;]

[1] Piliterska poprawka: Czarnej Górze
To tekst jakiejs piosenki,bodajze Spawaczy ale nie jestem pewien:)
chsn pisze:
Magia grzybów. Mimo, że mam je pod ręką, nie ruszałem ich od września i czekam na właściwy moment. Same powiedzą.
Też mam jeszcze 50sztuk ale jakos nie chce mi sie narazie jesc,jakbym ich nie miał to pewnie by mi sie chciało:)
  • 663 / 13 / 0
Jak wygląda dawkowanie Cubensisów Golden Teacher? Interesują mnie mocne efekty, jak po 1g Copelandia Cyanescens Hawaiian, czy 5g Łysic. I jaka cena za 15g tejże odmiany byłaby stosowna?
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / / 0
Pewnie z 3 gramy będzie si ;-) A cena, hmm ze 150-200 zł? sam nie wiem.

Ps. Moje grzybki w trzech odmianach też czekają na lepsze czasy, może na lato :-)
Maże o idealnym s&s i o jakichś 5 gramach hehe %-D
Uwaga! Użytkownik Scout nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 490 / 3 / 0
"mocne efekty" ? 5 g suszonych lub 55g świeżych. Z tego co się orientuję to za 1 gram PC cena waha się 8-12 zł
"I hear Thunder
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."

The Prodigy - Thunder

Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
  • 663 / 13 / 0
8-12zł. Na jednym z holendersko-polskich sklepów 2,5g jest w cenie 26 euro, 15g zaś 125 euro. Rozumiem, że cena wzięta z kosmosu.. Mógłbym Cię prosić na PW o jakiś sklep z normalnymi cenami?
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 490 / 3 / 0
Te ceny są raczej dla osób podróżujących przez Amsterdam turystycznie... A jeśli chcesz mieć dostęp do najwyższej jakości owocników zapraszam na www.psilosophy.info ;)
"I hear Thunder
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."

The Prodigy - Thunder

Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
  • 663 / 13 / 0
Dzięki, coś się znajdzie ;] hmm, w sumie zastanawiam się też nad hodowlą.
  • 987 / 8 / 0
Elo

Przedwczoraj wszamałem 10 gram trufli Psilocybe Mexicana. Czy mogę dziś spokojnie wrzucić 20 gram? Czy tolerancja jeszcze się utrzymuje?

Peace!
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4024 / 370 / 950
Odpowiedź na oba pytania to Najprawdopodobniej Tak.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.