można się całkiem niezłego stracha najeść
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
stworzony do łaczenia z metylonem i sam to taki sobie. Podobniez wiekszosc 'Doves" ma go w składzie i aligatory tez podobno ale ja tam nie wiem ;]
..brac ketony bez benzo pod reka to murowana zwała,przeciez to podstawnik pod tyłek kazdego badacza RC :finger:
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Skonczy sie na ketonowcu opiatowcu he he to juz lepiej od razu w pusty łeb sobie strzelic hmm..
4-metyloaminorex?
9nexus6 pisze:Jak mozna zrec stymulanty i narzekac na zwałe,a po czym nie ma zjazdu?
wjazd poczulem przy podawaniu, pozniej raczej nie. moim zdaniem - nie warto.
Ja właśnie przyjąłem 120mg i.v.Rewelacji nie ma, to samo co przy podaniu oralnym podobnej dawki, czyli w mojej ocenie również, jak podsumował przedmówca nie ma sensu/nie warto/po co? No chyba, że odezwie się ktoś kto z dużo lepszym skutkiem testował większe dawki i.v.?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.