można się całkiem niezłego stracha najeść
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
stworzony do łaczenia z metylonem i sam to taki sobie. Podobniez wiekszosc 'Doves" ma go w składzie i aligatory tez podobno ale ja tam nie wiem ;]
..brac ketony bez benzo pod reka to murowana zwała,przeciez to podstawnik pod tyłek kazdego badacza RC :finger:
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Skonczy sie na ketonowcu opiatowcu he he to juz lepiej od razu w pusty łeb sobie strzelic hmm..
4-metyloaminorex?
9nexus6 pisze:Jak mozna zrec stymulanty i narzekac na zwałe,a po czym nie ma zjazdu?
wjazd poczulem przy podawaniu, pozniej raczej nie. moim zdaniem - nie warto.
Ja właśnie przyjąłem 120mg i.v.Rewelacji nie ma, to samo co przy podaniu oralnym podobnej dawki, czyli w mojej ocenie również, jak podsumował przedmówca nie ma sensu/nie warto/po co? No chyba, że odezwie się ktoś kto z dużo lepszym skutkiem testował większe dawki i.v.?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.