można się całkiem niezłego stracha najeść
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
stworzony do łaczenia z metylonem i sam to taki sobie. Podobniez wiekszosc 'Doves" ma go w składzie i aligatory tez podobno ale ja tam nie wiem ;]
..brac ketony bez benzo pod reka to murowana zwała,przeciez to podstawnik pod tyłek kazdego badacza RC :finger:
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Skonczy sie na ketonowcu opiatowcu he he to juz lepiej od razu w pusty łeb sobie strzelic hmm..
4-metyloaminorex?
9nexus6 pisze:Jak mozna zrec stymulanty i narzekac na zwałe,a po czym nie ma zjazdu?
wjazd poczulem przy podawaniu, pozniej raczej nie. moim zdaniem - nie warto.
Ja właśnie przyjąłem 120mg i.v.Rewelacji nie ma, to samo co przy podaniu oralnym podobnej dawki, czyli w mojej ocenie również, jak podsumował przedmówca nie ma sensu/nie warto/po co? No chyba, że odezwie się ktoś kto z dużo lepszym skutkiem testował większe dawki i.v.?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.