Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2334 / 9 / 0
Jeśli wg. PiHKAL "dawkowanie 2C-D waha się w granicach 20-80 mg" to zapewne to 50mg to tylko smyrnięcie, a 25mg to granica odczuwalności działania. Mówię z doświadczeń na innych substancjach. Nie bawiłbym się w mniejsze dawki niż właśnie 50mg .
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 134 / 2 / 0
Mam pytanie odnośnie łączenia tej fenki z alkoholem. Z tych, które badałem:
25C + alkohol = irytacja i odczuwalnie podniesione ciśnienie
25D + alkohol = veeery nice :-D
2C-E - nie próbowałem łączyć ale wyobraźnia podpowiada mi jak to się mogłoby skończyć
MDMA - OK
Myślicie, że wypicie powiedzmy 0,4 wódki przez całą noc mocno by mi zaszkodziło w połączeniu z 2C-D?
Planowana dawka to 40-60 mg. Czekam na sugestie ;-)
  • 262 / / 0
Moim zdaniem głupi pomysł. Chyba żeby tej wódki wypić tak o połowe mniej to jeszcze powinno być ok
Uwaga! Użytkownik Echolot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 134 / 2 / 0
Większość alkoholu planuję wypić na zejściu 2C-D. W trakcie to tylko symboliczne toasty.
  • 262 / / 0
A to trzeba było tak od razu :-)
Nie widze problemu... 2C-D nie wpływa tak na serce i ciśnienie jak np 2C-P/e/i
Uwaga! Użytkownik Echolot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 134 / 2 / 0
Dzięki za info. Wolałem się utwierdzić w swoich przekonaniach ;-)
  • 1205 / 10 / 0
Re: 2C-D
Nieprzeczytany post autor: BSKY »
oki dzieki :) a podpowiedzilibyscie jaki wplyw na dawkowanie masa ciala osobnika? kobitka 58kg i chlop 100kg to odpowiednio 40 i 60mg czy inaczej podzielic ? mam zamiar zakupic 100mg na probe...
  • 262 / / 0
Trudno mi powiedzieć coś na temat dawkowania wliczając mase, ale gdybym brał pod uwage np siebie i żonke (gabaryty prawie takie same jak u Was) to dokładnie tak bym to podzielił :-)

40 dla kobiety i 60mg dla siebie to całkiem dobry pomysł
  • 1205 / 10 / 0
Re: 2C-D
Nieprzeczytany post autor: BSKY »
dzieki , niestety bedziemy sie tym razem musieli obejsc ze smakiem, ze wzgledu na to, ze przyjmuje od jakiegos czasu ssri ( fluoksetyne ) ... z tryptaminami daje rade, jednak obawiam sie ze 4-5dni nie starczy przerwy?
  • 2334 / 9 / 0
Mi na fluo 2C-E i 2C-P normalnie działały, (a nawet fajniej) także zarzucałbym i się nie przejmował.
Why are you wearing that stupid man suit?
ODPOWIEDZ
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.