Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ktoś wybrał dla nas, dla mnie inną drogę w tym świecie, w tym życiu.
Czytam dalej, dobry wątek, nietypowy jak na H.
To wyjście było na to, że ja ją namawiałem na trzecie dziecko, ona nie i już. To wyjście miało mi pokazać, że moja żona już narodziła tyle ile potrzeba dzieci, a ja nie w pieluchy tylko ważniejsze teraz mam rzeczy do roboty.
teraz zaczynam ruszać z koksem i z wami :), już się nie cofnę nie zejdę z drogi bo pasy w wariatkowie nikogo nie cieszą :)
AcidDreamer pisze:Nagniot, jeszcze nie widzisz że to ty wybrałeś taką drogę? Wierz mi że wiedziałeś przed urodzeniem że tak może być, i tak prawdopodobnie będzie. ;-)Ktoś wybrał dla nas, dla mnie inną drogę w tym świecie, w tym życiu.
Czytam dalej, dobry wątek, nietypowy jak na H.
teraz z innej beczki o OOBE z wywodu na gg przekopiuje co mi się nasunęło na myśl.
Pierwszy krok do wyjścia ciała to piękne spokojne sny
1. Piękne spokojne sny zero koszmarów etc,
2. LD Śnienie kontrolowane - uzyskuje się metoda 4:1 to już jest wyjcie z ciał duszy, ale jeszcze niekontrolowane by nauczyć dusze jak to jest co tam jest ale jeszcze nie do końca dać pełna kontrolę. To tak jak za pierwszym razem z samochodem wiesz jak to się robi ale obok nauczyciel jazdy ma pedały sprzęgła i hamulca.
3. Świadome sny gdzie możesz bawić się naginać świat, projekcja twojego mózgu jak w INCEPCJI.
4. Dopiero po tym zaczyna się prawdziwe OOBE, czytajcie tego linka co podałem.
Pamiętajcie spokojnie i powoli nie na szybko to mistyczne rzeczy, które trzeba dorosnąć jedni maja wrodzone predyspozycje i osiągną to w kilka chwil, a inni dłużej. Kiedy już spotkacie swojego anioła stróża to zobaczycie jaki to czad.
Następnie pamiętajcie, że w ZDROWYM CIELE ZDROWY DUCH. Im szybciej zaczniecie dbać o swoje ciało ćwiczyć pompki, chociaż brzuszki nie żreć z MC donala tylko dobre jedynie normalne staropolskie a nie fast fud spuścizna zachłyśnięcia się grubasami zza wielkiej wody, tym lepiej.
jak mam 120 kg i już prawie nie mam tłuszczu jutro zrobię sobie w domu zdjęcia to wam wyśle jaki ze mnie ogr bojowy.
Przystopuj troche, przed chwila psychotropy odstawiles.
Powiem szczerze, że dopóki Nagniota na NK nie zobaczyłem wraz z żoną i córkami myślałem, że faktycznie ktoś sobie jaja robi, w każdym razie teraz dokładnie widzę św. Tomasza, Jasną górę i te jego akcje, przecież jak by taki koks mi o zbawieniu gadał to bym spierdalał gdzie tylko się da, byle by mnie nie dorwał
Ogólnie wyglądacie jak szczęśliwa rodzinka a i córeczki równie piękne, starsza córka - cały tatuś :)
Musze się trochę od murzdzyć idę grać w starcrafta 2 :)
W szczególności tym, którzy nie odnajdą w OOBE tego czego oczekiwali.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.