Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 761 / 11 / 0
Noż, kurwa, wale browary od takiego wieku, że aż wstyd (powiem tyle, że Gimnazjum to już było stadium średnio zaawansowane) i za chuja nie umiem, jedyne czego się nauczyłem to otwierać o ostrą krawędź znalezioną w pobliżu... wstyd to był jak na wycieczce ze studiów latałem za koleżanką, żeby mi otworzyła (a że to cholera zaprawiona w bojach była to zrobiła by to oczodołem... oj, Łabędziu jak ja za Tobą tęsknię....) ... z reguły mam przy sobie otwieracz (przy kluczach), to mnie ratuje, ale i tak wstyd, taki piwożłop, alkoholik z tradycjami a browara zapalarą nie otworzy, no może otworzy, ale po męczarniach i z bolącym palcem.
  • 845 / 12 / 0
Zapalniczka jak sie ma wprawe zawsze mozna strzelac na kilka metrow i nie musi byc wcale wstrzasniety. Caly sztuka polega na bardzo szybkim, stanowczym, odpowiednim ruchu.
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1558 / 18 / 0
umiem
  • 7 / / 0
Ja potrafię kutasem , tyle że muszę być mocno podniecony..
Uwaga! Użytkownik alkonarny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 589 / 1 / 0
To musi być gwóźdź programu na domówce.
Uwaga! Użytkownik leamas jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 776 / 2 / 0
http://img576.imageshack.us/img576/5996/dsc01463b.jpg

U mnie teraz tak sufit wygląda przez "latające bronki".
W tym miejscu ledwo trzymała się farba, była popękana. Któregoś razu otwierałem browar i kapsel przykurwił centralnie w to miejsce.
Na szczęście spadająca farba nie wpadła mi do bronka, hehe.
wspierałem wspieram wspierałem przemysł farmaceutyczny

ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore %-D
  • 255 / 7 / 0
Cinżko by bylo chyba przez dziorke w butelce :D ile razy w pape dostalem takim kapslem :D
  • 839 / 7 / 0
Ale zabawny temat. Właśnie mi przypomniał, jak mnie rozbawiają ludzie, który nie potrafią otworzyć browca zapalniczką :D Ta sprawność, to naprawdę przydatna rzecz, ja już praktywnie nie używam otwieracza :D
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 297 / 2 / 0
Kielnia, zapalniczka, słupki, grube książki, płyta CD, browar o browar, krawędź podeszwy glana - tak mi się udało.

Teraz wymyślam nowe techniki :D
nie bądźmy typowi bo jeszcze ktoś weźmie z nas przykład.
NeuronowyJeździec
Muchomor! Czy już wszyyystkiee maAAaaszz?! Zdążymy ocalić świat! muchomor!
Taaaak, przyjaciel Twój! Ramie w ramie w wielki bóóóój.MUCHOMOR!
  • 1238 / 27 / 0
Ostatnio otworzyłem o szyjkę pustej butelki po wódce (bez nakrętki) znalezionej w lesie, nawet nie zastanowiłem się, że niezbyt higieniczne ;-) Sposób zawsze jest, kwestia pomysłowości.
לאכול חומצה!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.