bo będziesz miał drugą ;)
kingofthebongo pisze:Tramal. Jak zmarł mój tata to zostawił w spadku kilka buteleczek. Odkryłem je dzień po, 2 tygodnie później zapas się skończył i zaczęło do mnie docierać co się stało. Przez te 2 tygodnie - warzywniak. Zero myślenia, zero emocji.
btw. to są pierdolone narkotyki które MOGĄ zrobić kuku więc w razie czego - uważaj. A jeśli nie próbowałeś opiatów to w ogóle sobie odpuść lepiej... nie warto.
Alprazolam pomógł zdecydowanie sie ogarnąć. Lecz mimo wszystko pochowanie tak małego dziecka to straszne przeżycie i emocji spowodowanych pogrzebem nie da sie tak łatwo stłumić...
Jah Bless!
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Echolot pisze:No ale nawet jakbym wpadł w ciąg to chociaż bede miał wytłumaczenie hehe
Jak dla mnie tramal efektywnie wyłącza emocje. Miałem raz podawany po pewnym zabiegu. W sumie to z 6 zastrzyków i.m. przez 2 dni. Leżałem jak warzywko nieczułe na wszystko. Imo kompletny syf, niewarty czegokolwiek, ale znieczulica jest.
Jednak na pogrzeb jak przystało radzę Ci się przełamać i iść na trzeźwo, a dopiero na stypie porządnie odreagować.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.