ODPOWIEDZ
  • 2775 / 39 / 0
Skarbówka chyba nie miałaby się u nich do czego przyczepić. Zawsze paragon z kasy fiskalnej, na życzenie faktura VAT.

Co do różnicy w formie to przede wszystkim puder można łatwiej wzmocnić dodatkiem o podejrzanie niskiej aktywności lub jej całkowitym braku. Przekłada się to na podwyższanie dawkowania. Z kryształkami nieco trudniej
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 85 / / 0
Moje spostrzezenia - puder klepał mnie zawsze pieknie, kryształ nie.Kryształ w ogóle nie miał tego wejscia euforycznego w moim przypadku, sytuacja powtarzała się, o tolerce nie ma mowy,długie przerwy.
  • 10 / / 0
Hmmm... kiedys kupiłem puder i dawka 250mg. starczała w zupełności żeby pojawiło sie euforyczne wejście. Po 4 tygodniach przerwy od bk, zamówiłem 2g. metylonu w postaci kryształu. Wziałem jedną pigułe 250mg. i nic, po 2h wziąłem jeszcze jedną 200mg. po kolejnej godzinie nic, aż wkońcu zapodałem sobie w nos 100mg. i to jakby sprawło że piguły zaczęły sie ładować i było dokładnie tak jak powinno być. Następnego dnia dałem mojemu szczurkowi 250mg. i to samo, potem 50mg. w nos i dopiero zaczęło działać. Bardzo to dziwne ale tak było, może jakiś lipny ten metylon....
  • 85 / / 0
No racja, dziwne to. Kryształu już nigdy nie kupię, osobiscie polecam puder.
  • 224 / 11 / 0
Przy iniekcji kryształ bije na głowę puder :)
Mój prawnik nigdy nie potrafił zaakceptować tej często odkrywanej przez byłych ćpunów prawdy, że można mieć o wiele większy odlot bez dragów.
  • 6 / / 0
zdecydowanie kryształ chodź nie wiadomo czy puder ze sklepu internetowego nie miał wypełniacza ale raczej nie bo zaufany sklep
  • 67 / / 0
w krysztale jak wiadomo masz pewnosc ze ma wiecej procent czystosci ale przy sniffie strasznie ryje nos kaleczy sluzowki a puder wchodzi elegancko w nos
  • 1854 / 215 / 37
Nieprzeczytany post autor: wildwolf »
Również uważam, że kryształ.
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.