czy to moze byc efekt wczorajszego palenia ? a wypaliłem jakieś 0,2g, bo możliwe że to leki które biore plus pogoda tak mnie zjebały,
ale sam nie wiem a chce mieć pewność by ewentualnie wykluczyć jeden z powodów a nie chce naduzywac kofeiny bo dzisiaj to i tak za duzo.
bez złosliwosci oczywiscie :cheesy:
nord pisze:widze ze wreszcie ktos sie zlitował i załatwił ci pół sztuki :-D
bez złosliwosci oczywiscie :cheesy:
pol sztuki to ja nie biore, zazwyczaj 1-2 bo tyle mi styka, jak bym kupił więcej to "żarłbym" to nonstop.
fiziumiziu pisze:a jakie leki bierzesz? to zapewne od nich
jest tez temat
http://talk.hyperreal.info/mog-ywa-rekr ... 15604.html
co moze Ci byc pomocny
pozdrawiam
Amisulprydu - 25mg i juz po 40min czuje wyrazna roznice, tak jakbym sie dobudzał, ale jak brałem Amisulpryd dluzej niz 2 tygodnie to zamiast mnie pobudzać to zaczął zamulać, więc ten Amisulpryd musze brac doraznie, ehhh ... na wszystko prochy.
niech wymysla w koncu selektywny inhibiotor wyhwytu zwrotnego serotoniny, noradrenaliny i dopaminy, bo Zoloft w takiej dawce jakiej biore to nie dziala na dopamine.
zaqzax pisze:Czy trawa powoduje kaca ? bo dziś obudziłem się totalnie zjebany i w ciągu dnia jestem mocno senny i zamulony, mimo że wypiłem kawe, szota tigera, witaminy, a czuje sie jakbym zezarl minimalna dawke stilnoxu albo duzo benzo i chodze jak zombie...
czy to moze byc efekt wczorajszego palenia ? a wypaliłem jakieś 0,2g, bo możliwe że to leki które biore plus pogoda tak mnie zjebały,
ale sam nie wiem a chce mieć pewność by ewentualnie wykluczyć jeden z powodów a nie chce naduzywac kofeiny bo dzisiaj to i tak za duzo.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III
Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.