czy to moze byc efekt wczorajszego palenia ? a wypaliłem jakieś 0,2g, bo możliwe że to leki które biore plus pogoda tak mnie zjebały,
ale sam nie wiem a chce mieć pewność by ewentualnie wykluczyć jeden z powodów a nie chce naduzywac kofeiny bo dzisiaj to i tak za duzo.
bez złosliwosci oczywiscie :cheesy:
nord pisze:widze ze wreszcie ktos sie zlitował i załatwił ci pół sztuki :-D
bez złosliwosci oczywiscie :cheesy:
pol sztuki to ja nie biore, zazwyczaj 1-2 bo tyle mi styka, jak bym kupił więcej to "żarłbym" to nonstop.
fiziumiziu pisze:a jakie leki bierzesz? to zapewne od nich
jest tez temat
http://talk.hyperreal.info/mog-ywa-rekr ... 15604.html
co moze Ci byc pomocny
pozdrawiam
Amisulprydu - 25mg i juz po 40min czuje wyrazna roznice, tak jakbym sie dobudzał, ale jak brałem Amisulpryd dluzej niz 2 tygodnie to zamiast mnie pobudzać to zaczął zamulać, więc ten Amisulpryd musze brac doraznie, ehhh ... na wszystko prochy.
niech wymysla w koncu selektywny inhibiotor wyhwytu zwrotnego serotoniny, noradrenaliny i dopaminy, bo Zoloft w takiej dawce jakiej biore to nie dziala na dopamine.
zaqzax pisze:Czy trawa powoduje kaca ? bo dziś obudziłem się totalnie zjebany i w ciągu dnia jestem mocno senny i zamulony, mimo że wypiłem kawe, szota tigera, witaminy, a czuje sie jakbym zezarl minimalna dawke stilnoxu albo duzo benzo i chodze jak zombie...
czy to moze byc efekt wczorajszego palenia ? a wypaliłem jakieś 0,2g, bo możliwe że to leki które biore plus pogoda tak mnie zjebały,
ale sam nie wiem a chce mieć pewność by ewentualnie wykluczyć jeden z powodów a nie chce naduzywac kofeiny bo dzisiaj to i tak za duzo.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.