rrx pisze:A 200mg z thio i jak juz bedzie słabo to 150mg z antka da rade czy raczej nie opłacalne?
Ale dorzucanie do innych opiatów to juz całkiem wartosciowy pomysł, np. wypicie makiwary, i jak sie okaze ze za slabo (bo np. niskomorfinowe maki i czlowiek sie czuje niedogrzany) to dopicie roztworu z antka = wzmocniony efekt. Tylko trzeba uwazac zeby nie przedobrzyc i nie przyjebac za duzo :finger:
Kaamil1922 pisze:dorzucać można tzn ma to sens tak po 5 godz od pierwszej dawki.... Kiedyś jak jechałem na kodzie to o przykladowo bo dawki się zmienialy wiadomo... 9. 300mg 14. 300mg 19. 150.. i bylo ok szkoda że teraz po 600 lekkie zlagodzenie skreta na 2 godz.... nic poza tym...
Czy jezeli zajebie 300 mg ( ktore klepie mnie badzo dobrze ) o np 22, a po 5 godz, o 3, 150 mg to czy to przedluży ? a moze tez troche podbije?
Jest jakikolwiek sens ? nawet nie chodzi mi o moc tylko o przedluzenie
Co myslicie? :-)
lse292 pisze:
Na podstawie tego posta mam pytanie
Czy jezeli zajebie 300 mg ( ktore klepie mnie badzo dobrze ) o np 22, a po 5 godz, o 3, 150 mg to czy to przedluży ? a moze tez troche podbije?
Jest jakikolwiek sens ? nawet nie chodzi mi o moc tylko o przedluzenie
Co myslicie? :-)
a tak odnosnie mieszania dexa z koda - szarlatanskie to troche, ewentualnie podbijac tym kode w malej ilosci
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Ja niestety takich małych dawek nie biore, zazwyczaj jeśli wrzucam kodeinę to 900mg (prawie zawsze z talvosilenu forte)
Kiedy wezme z rana te 900mg to nawet po 10-12 godzinach kolejna dawka w ogóle nie działa. Nawet kolejnego dnia następnego dnia działa troche słabiej niz powinna, dopiero po dwóch dniach przerwy kolejna dawka działa normalne tak jak powinna.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.