ja mam nieco inny profil życiowy, niemniej muszę przejąć jego sprawy, ale to chuj tam - najważniejsze są skuny - SKUNY MUSZOM BYĆ, amen.
wiadomo, że ryneczek więzienny kwitnie, niemniej nie jesteśmy frajerami i przepłacać nie będziemy, takiego wała.
podzielcie się doświadczeniami oraz sposobami - z tym drugim szczerość musi być oczywiście regulowana przez rozsądek, nie można całkiem sprzedać pewnych git patentów, niemniej może jakoś mnie zainspirujecie.
psychodelię będę mu kropił na książki. Opierdoli Hegla to od razu chłopak zmądrzeje.
natomiast jak ze skunem? musi być go DUŻO i nieprzerwanie.
pierwsze co, to będę maksymalnie i ekstremalnie sprasowywał topy, objętościowo piątka będzie max wielkości paluszka (tak, robiłem tak, to nie ulega wątpliwości).
chować w czymś czy do łapy?
na widzeniu zeżre brachol i ze 20 baciszy, a pod celą wyrzyga i git
Ps. Nie wiem, nie sprawdzałem osobiście. Sposób opowiedziany mi przez ziomka, który spędził trochę czasu za kratami.
koala pisze:Opierdoli Hegla to od razu chłopak zmądrzeje.
ad rem,
olejek haszowy ma imho dużo większy potencjał przemytniczy. jak ma być nieprzerwanie to może go nawet jeść z posiłkami
mam nadzieje, ze pomoglem : )
...W wersji bardziej ryzykownej przetrzymuję to w ryju, ale istnieje możliwość, że ktoś będzie mu patrzył w paszczę...
Trzeba otworzyć jape szeroko, wywalić język i poprzewracać niem na lewo prawo itd także.
Zależy gdzie, ale tam gdzie ja byłem to gdy żona przychodziła na widzenie bardzo często lecz nie zawsze wołali strażniczke aby ją przeszukała. Nie grzebała pod bielizną, ale do niej musiała sie rozebrać i ciuchy trzepane były bardzo dokładnie.
Wiec nie jest to takie hop siup.
Koala masz maila
ZK Sieradz dragi do wyboru do koloru, i wcale się nie przepłaca.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.