Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 784 / 28 / 0
mój brat łata idzie do więźnia. Mikołajkowy prezent od państwa polskiego.

ja mam nieco inny profil życiowy, niemniej muszę przejąć jego sprawy, ale to chuj tam - najważniejsze są skuny - SKUNY MUSZOM BYĆ, amen.

wiadomo, że ryneczek więzienny kwitnie, niemniej nie jesteśmy frajerami i przepłacać nie będziemy, takiego wała.

podzielcie się doświadczeniami oraz sposobami - z tym drugim szczerość musi być oczywiście regulowana przez rozsądek, nie można całkiem sprzedać pewnych git patentów, niemniej może jakoś mnie zainspirujecie.

psychodelię będę mu kropił na książki. Opierdoli Hegla to od razu chłopak zmądrzeje.
natomiast jak ze skunem? musi być go DUŻO i nieprzerwanie.

pierwsze co, to będę maksymalnie i ekstremalnie sprasowywał topy, objętościowo piątka będzie max wielkości paluszka (tak, robiłem tak, to nie ulega wątpliwości).

chować w czymś czy do łapy?
Ostatnio zmieniony 30 listopada 2010 przez koala, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 915 / 4 / 0
Niezależnie jak rozwiążesz problem topów, od czasu do czasu przygotuj kochanemu braciszkowi ciasto, którego przepis znajduje się w ostatnim (sierpniowym) Spliffie :-D
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 221 / 2 / 0
zanuż biblie w misce pełnej JWH-666 :)
Uwaga! Użytkownik madafakers nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 82 / / 0
do łapy opacynkowane pigulaki pełne bobów
na widzeniu zeżre brachol i ze 20 baciszy, a pod celą wyrzyga i git
  • 2518 / 27 / 0
Zdaję sobie sprawę, że jest to doskonałe źródło informacji dla klawiszy i innego ścierwa. Ale Podczas bezpośredniego spotkania zrobił bym tak. Jeśli brat ma tylko zgodę na bezpośrednie widzenia, najlepiej kobietę, która zgodzi się na dostarczenie mu zielska. To zamawia sobie kawę, piję ją powoli, na końcu spotkania wrzuca do środka siatkę zielska (dobrze zabezpieczoną przed wilgocią) i wtedy skazany dopija kawę łącznie z zawartością. W wersji bardziej ryzykownej przetrzymuję to w ryju, ale istnieje możliwość, że ktoś będzie mu patrzył w paszczę. W wersji dla prawdziwych twardzieli pozostaje połknięcie zawiniątka i po przejściu na celę, albo jego wyrzyganie, albo czekanie kilkudziesięciu godzin, aż przejdzie przez cały układ pokarmowy i następne grzebanie w gównie. Radość ze znalezienia pakunku, bezcenna. Jednak tym sposobem można przemycać tylko małe ilości dragów.

Ps. Nie wiem, nie sprawdzałem osobiście. Sposób opowiedziany mi przez ziomka, który spędził trochę czasu za kratami.
  • 608 / 9 / 0
koala pisze:
Opierdoli Hegla to od razu chłopak zmądrzeje.
+ za wybór nośnika %-D

ad rem,
olejek haszowy ma imho dużo większy potencjał przemytniczy. jak ma być nieprzerwanie to może go nawet jeść z posiłkami
  • 338 / 2 / 0
rozpedz paczke z narkotykami do predkosci relatywistycznych, zeby dla sie we znaki falowa wlasnosc materii dzieki, ktorej taka paczka bedzie mogla bez przeszkod przeinterferowac przez mury wiezienne.
mam nadzieje, ze pomoglem : )
  • 262 / / 0
...W wersji bardziej ryzykownej przetrzymuję to w ryju, ale istnieje możliwość, że ktoś będzie mu patrzył w paszczę...
Nie istnieje taka możliwość... To jest poprostu pewniak.
Trzeba otworzyć jape szeroko, wywalić język i poprzewracać niem na lewo prawo itd także.

Zależy gdzie, ale tam gdzie ja byłem to gdy żona przychodziła na widzenie bardzo często lecz nie zawsze wołali strażniczke aby ją przeszukała. Nie grzebała pod bielizną, ale do niej musiała sie rozebrać i ciuchy trzepane były bardzo dokładnie.
Wiec nie jest to takie hop siup.

Koala masz maila
Uwaga! Użytkownik Echolot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3129 / 26 / 0
Przemyć mu nasiona i niech sobie jebnie growboxa w celi.
High, how are you?
  • 198 / 5 / 0
przemyć to w ustach-na pożegnanie cmok-cmok i po sprawie.

ZK Sieradz dragi do wyboru do koloru, i wcale się nie przepłaca.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.