Ja osobiście kupiłem aceton w hipermarkecie za 5zł i też sie nadaje. czystość minimum 99% po rozlaniu na szkło i odparowaniu nie zostaje na szkle nic więc się nadaje. Nie ma co przepłacać.
Blefujesz pisze:jebać [cut], są lepsze sklepiki :) liść prawocośtam dostaniesz w aptece na rogu za 5zł, bodajże 50g. Masrchmallow to nie to co napisałeś, tylko to: http://www.magicznyogrod.pl/index.php?o ... Itemid=127 ;) zanim to kurwa usunął ze wszystkich sklepów to muszę najebać maczanek ze 100g i mieć ich fdupie, pedały pierdolone rządowe kurwy
http://allegro.pl/aceton-100ml-za-3-99z ... 86734.html
będzie na maczaninkę? Fiskuss pm masz
afrowawa pisze:[cut] Jak myślicie z 1 gieta JWH robić 20 czy 25 g maczanki?![]()
Ps. Ile ten aceton będzie parował, bo spiryt to wiem, że fchuj paruje ale aceton podobno jest bardzo lotny :-D
Handel poza działem ogłoszeń zabroniony. Jeśli masz prywatną sprawę do użytkownika to PW. - PcP
ps. 80ml na 1g to nie będzie mało? nie wiem jak rozpuszczalność tej jotwuhy
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.