Kannabinoidy, których struktura zawiera "mostek" metanonowy, lub etanonowy między dwoma strukturami cyklicznymi. Ta grupa obejmuje najwcześniejsze kannabinoidy, odkryte przez Johna Williama Huffmana.
ODPOWIEDZ
  • 1009 / 42 / 0
bedzie dobry.
Ja osobiście kupiłem aceton w hipermarkecie za 5zł i też sie nadaje. czystość minimum 99% po rozlaniu na szkło i odparowaniu nie zostaje na szkle nic więc się nadaje. Nie ma co przepłacać.
  • 45 / 1 / 0
Blefujesz pisze:
jebać [cut], są lepsze sklepiki :) liść prawocośtam dostaniesz w aptece na rogu za 5zł, bodajże 50g. Masrchmallow to nie to co napisałeś, tylko to: http://www.magicznyogrod.pl/index.php?o ... Itemid=127 ;) zanim to kurwa usunął ze wszystkich sklepów to muszę najebać maczanek ze 100g i mieć ich fdupie, pedały pierdolone rządowe kurwy
boże przestań tak rozpaczać - przyjdą nowe co prawda mniej zbadane (ale nic straconego) canabinoidy :) już w tej chwili nowy sklep się otworzył który oferuje 2 nowe :) - polskie rc będą kombinować i pewno nowe zabawki z chin przywiozą (czy gdzie mają jakieś większe hurtownie) :) będzie dobrze.
  • 1558 / 18 / 0
patrzcie, dobre to ?
http://allegro.pl/aceton-100ml-za-3-99z ... 86734.html

będzie na maczaninkę? Fiskuss pm masz
afrowawa pisze:
[cut] Jak myślicie z 1 gieta JWH robić 20 czy 25 g maczanki? %-D

Ps. Ile ten aceton będzie parował, bo spiryt to wiem, że fchuj paruje ale aceton podobno jest bardzo lotny :-D

Handel poza działem ogłoszeń zabroniony. Jeśli masz prywatną sprawę do użytkownika to PW. - PcP
ja bym zrobił 20g, mocniejsze palonko wychodzi i nie trzeba się tak srać żeby się porządnie zajebać :)
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2010 przez Blefujesz, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1009 / 42 / 0
aceton stosowany w kosmetyce zazwyczaj zawiera mnóstwo dodatków. Ja bym nie kupował. W każdym hipermarkecie o tematyce budowlanej kupisz lepszy aceton.
  • 1558 / 18 / 0
czyli pierdole, wole żeby schło nawet 3 dni, ale wybiorę spirytus. Nie będę się potem zastanawiał co za gówna pale.
  • 14 / / 0
Ja też robię w spirytolu, a ile spirytu wjebać na 25 g suszu? 50, 60 czy może 70 ml? :-)
  • 336 / 4 / 0
Ja 1 g JWH-210 rozpuściłem w spirycie i nasączyłem 25 g suszu i jest bardzo mocna mieszanka, mimo, że mam wielką tolerke to i tak miażdży :-D
  • 1558 / 18 / 0
ile spirytusu? bo chodzi o to że nie wiem czy 100ml nasączy aż tyle suszu.. ja bym mógł dać nawet 200ml byle by odpowiednia ilość jwh była odpowiednio rozmieszczona, a 100ml to mi wsiąknie w 10g i co ja zrobie :D powiedzcie jak to wygląda
  • 336 / 4 / 0
Najpierw 80 ml na 25 g spirolu styknie tylko 20-30 minut musisz mieszać aż się rozpuści, lepszy by był aceton...
  • 1558 / 18 / 0
bo głównie mi chodzi o to że materiały będzie tyle '##$@#$!@#!@$!$!@# a 80ml acetonu/spirolu tyle \_/ i nie wiem jak to rozprowadzić dokładnie żeby na każdym skrawku suszu była chociaż kropelka tego acetonu/spirolu z jwh. Ale spoko, mieszanie też daje swoje. 25g dużo, ja zrobie na 20g, lubie mocne palonko :) 1 dzidka fajnie jak by satysfakcjonowała :)

ps. 80ml na 1g to nie będzie mało? nie wiem jak rozpuszczalność tej jotwuhy
Ostatnio zmieniony 28 listopada 2010 przez Blefujesz, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.