Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Proponuje ropocząć odstawke przed wekendem np. piątek po robocie juz nie ruszać w pon powinno dać sie wytrzymać a z benzo spoko nawet sie funkcjonuje.
Postaram sie zalatwic jakies benzo na sen (chociaz nigdy nie probowalem bo wiem jak to moze sie skonczyc ;) ) bo wlasnie to polewanie na sen najbardziej deprawuje
katotaliban pisze:Ze jak ?Nie chcę nagle przerywać, bo opuchnie mu twarz..
Tobie tez puchnie ryj, czy to mialo byc jakies smieszne nawiaznie to mego pochnietego ryja ? ;-)
Ale sorki moze to problem tego ze nie spalem ostatnie trzy dni, mam straszny zapierdol i nie moglem przyjmowac giebla tylko uczylem sie cale noce i w drugi dzien dostalem jakiegos wysokiego cisnienia, kawe pilem litrami wogole, prawie ze sie przewracalem na protej drodze i w trzecim dniu pod koniec zaczalem heftac... Ale najgorsze ze zasnac nie moglem musialem sobie polac troszke -.- :-/
Hah ale ciekawe uczucie jak myslisz ze wszyscy ludzie sa do cb zle nastawieni i sa niemili, na kazdego sie wydzieralem...
Ale z zasypianiem faktycznie mam problem, dzisiaj sobie polalem 2 razy po 2,5 ml zeby jakos zmniejszyc dawke wiec chyba bedzie dobrze ;-)
Po wyspaniu sie stwierdzam ze to nie byl problem w gieblu
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.