Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2012 / 84 / 0
Dla mnie 25 bylo w sam raz, nawet troszke malo, fajnie kolorowo ale bez majndfaku ktory lubie.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 269 / 4 / 0
tak to jest ze z psychodelikami nigdy eni wiadomo.
sugerwoalem sie informacja z forum ze oralnie 20 mg na first time jest dobrze jednak ostatecznie z kumplem zdecydowalismy ze wezniemy po 15mg i zobaczymy w razie czego nastpoenym razem damy wiecej i co sie okazalo wypierdoliło nas to z trampek na 8 h (przez caly trip dopalalem tylko trawe)
bodyload obajwil sie dopiero po 1h-1,5 h.Nosem niezamierzam teog zarzucac nawet w ostatecznosci wtarlem troszke w dziaslo i nie chciabym miec tego w nosie.Pelbna gama efektow robert kubica meksykanin w sombrero na witrażu w kościele rozowo fioletowe niebo a muzyka? nie da sie tego opisac slowami.Dla tych ktorzy wrzucaja 1 raz- nie ma co sie przejmowac bodyloadem wszystko ci pozniej wynagrodzi :) ;]
  • 142 / / 0
Tak to jest z psychodelikami, że wiadomo iż dopalanie tylko trawy tylko wypierdala tylko z trampków.
  • 269 / 4 / 0
krwawa dłon oswiecony mialem na mysli nie wypierdolenie z trampek tylko typowa chilloutowa kminke.Niewiem moze na ciebie tak dziala mj moze to wina tego ze kupujesz a nie siejesz?
Lubie do 20 mg 2ce dorzucic podczas eskapady 2 g topka z porządnej sativy z tego roku
pozdrawiam
ps: nie spinaj pośladów
  • 142 / / 0
Jak miałeś na myśli chilloutową kminkę, która nie jest wypierdoleniem z trampek, a nie wypierdolenie z trampek, to dlaczego pisałeś o wypierdoleniu z trampek, a potem że miałeś na myśli chiloutową kminkę, zamiast od razu napisać o co chodzi, a przede wszystkim, dlaczego dziwisz się, że Cię nie zrozumiałem. Myślę, że na mnie tak działa mj przy dopalaniu psychodelików, dlatego że po prostu tak działa, z resztą na Ciebie też tak działa, skoro twierdzisz że 15 mg trzymało przez 8 godzin i było mocno. Ja nie spinam pośladów, ale widzę że kto inny załapał tutaj niezłego SPINOZORDA.
  • 181 / 3 / 0
wszyscy tu piszą o dawkach rzędu +15mg, a chce się zapytać, jak działa 6-7mg + marihuana? jest sens?
  • 1474 / 15 / 0
Fajerwerków w moim wypadku by nie było, ale sens jest jak najbardziej...
  • 666 / 2 / 0
oj a ja mysle ze te 7 to calkiem przyjemny trip. moze i nie ma konkretnego rozpierdolu ale czasami wystarcza cos slabszego. 15 to juz dla mnie za duzo ale nie pod wzgledem psychiczno-mentalno-wizualnym lecz na ciele nie czuje tego zbyt dobrze.
  • 591 / 8 / 0
zaraz, to przy niższych dawkach nie ma tego zjebania zewnętrznego? (styrane łapy zaniedbanie, nie wiem jak to opisac)
  • 1474 / 15 / 0
"Te "styrane łapy zaniedbaine" to tylko efekt wizualny po większych sniff'owych dawkach %-D
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...