Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1876 / 23 / 0
Jedli ale zazwyczaj przedawkowywali hehe ofc nie smiertelnie :D
ale po ilosci 600+ mcg nic sie nie stanie wiec spokojnie mozesz wrzucac:)
  • 319 / 7 / 0
Jak z empatią po tym związku?
  • 2497 / 49 / 0
a jak z empatią u ciebie?
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 319 / 7 / 0
Jak byłem mały płakałem jak wycinali drzewa.
  • 2334 / 9 / 0
Cannabizzz776i99 pisze:
Jak byłem mały płakałem jak wycinali drzewa.
Przepraszam, za offtop, ale muszę rzec, że mocarne %-D
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1718 / 9 / 0
Po obu substancjach nie wystepuje bodyload? A jak z fizycznem nieogarem? Chodzi sie jak po pol litra wodki? Zaburzenia wzorokoworuchowe?
  • 14 / / 0
Wczoraj spróbowałem 25C-NBOMe z dziewczyną i powiem wam, że to całkiem fajna substancja. Zjadłem 250mcg, efekty zacząłem czuć po mniej więcej półtorej godziny. Działanie psychodeliczne nie było zbyt spektakularne, prawie żadnych wizuali, jedynie lekkie oddychanie przedmiotów. Tak psychicznie to fajna euforia, dużo śmiechu, ciekawe pomysły. Seks też był zajebisty. Dopalałem do tego trochę mj, myślę, że bardzo dobrze się ze sobą komponują. Działało to tak z 8-9h. Ogólnie to całkiem przyjemna substancja, myślę że jeszcze kiedyś jej spróbuję;)
  • 319 / 7 / 0
Duża jest różnica w dawkach 250/500?
  • 1107 / 52 / 0
Też mogłem spożywać od razu 500 mcg ;/ Po 250 nie odczułem zbyt dobrego działania. Choć i tak było miło :) Lekkie pobudzenie, banana na twarzy, śmiechawa w połączeniu z paleniem była bardzo fajna :D Następnym razem próba 500mcg +
  • 5299 / 104 / 0
Stesotwałem 25C-NBOMe. Fajna, lajtowa substancja, zero jakiegoś nieprzyjemnego bodyloadu, lekkie rumieńce [nie tak mocne i upierdliwe jak po ważkach, słabsze niż po np. 2C-I, 2C-T-7). Wizualizacje po dwóch kartonach (łącznie 0.5mg, nie jestem pewien) nie są jakieś arcyspektakularne, szczerze mówiąc mógłbym jak na swe możliwości dorzucić jeszcze jednego. Kilka godzin wcześniej poznałem MDPV, więc jeśli kiedyś ponowię próbę z tą nową fenyloetyloaminą, to jednak nie będę startował od trzech kartonów, bo kto wie, czy przypadkiem nieco wypłukana dopamina nie wpłynęła na osłabienie fantazji i całokształtu działania; w końcu jedno i drugie to RC, no nie ;] ? W każdym razie dodany 4-HO-MET na peaku rozpierdolił wizualnie system :D

25C-NBOMe imo nadaje się do kolorowych miksów, zwłaszcza z innymi kolorkami
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.