Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 357 / 3 / 0
Imho, bardziej koło 30.

(Coś często tu piszę :-| )
Uwaga! Użytkownik Cyric nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2012 / 84 / 0
Wciaganie tego w nos jest imho przejebane, ostatnio na Peak'u 25mg oral, dociagnalem kreske tak ok 10mg to przy dubstepach mialem zly wkret jakby mi ktos dziure w nosie wiercil, ciezko lezy na nosie, jakbysmy jakiues opilki zelastwa wciagali. Ale bodyload byl przyjemny z tego co pamietam, tak fajnie ciezko sie zrobilo na ciele.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 1558 / 18 / 0
dobra faze miałeś po tych 25mg oral? bo nie wiem czy jeść w piątek 20 czy więcej, czy walić 15 do nosa czy 10, masakra, 0 tolerki na nic, tylko troche fety pare dni temu, alkohol 10 piw dziennie, tzn ze lajtowo pokopie mnie jak za razem first tajm, rZucajcie propozycje kochani
  • 142 / / 0
A co chcesz robić? 10 do nosa może działać za krótko. Jak masz wątpliwości do zjedz 20 i dociągnij 10.
  • 1558 / 18 / 0
nie wiem jak z tym dociąganiem, każdy piszę że chujowo. pewnie się skończy tak że zjem 25 i git, nie przestraszę ludzi którzy pierwszy raz będą tripować w życiu dawkami 20mg? nie pozabijają się?
  • 357 / 3 / 0
Z własnego doświadczenia wiem, że bodyload nie chwyta 2 razy tak samo mocno (czyli jak dociągniesz po BL powinno być lepiej)

Jeśli wcześniej nie jadłeś 2C-E, to radzę Ci zjeść 20 mg, i po 1,5h zdecydować, czy dociągnąć te 5 mg nosem dla wzmocnienia, czy też nie. (5 mg jest spokojnie do przeżycia dla nosa i BL powinien być znikomy)
Uwaga! Użytkownik Cyric nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 666 / 2 / 0
cyric dobrze napisal. 20mg i jak poczujesz ze to troche nie to (jesli lubisz mocno ale nie pelne zatracenie) to 5-7mg w nocha. najgorsze sa wkretki przy pierwszym razie przy wciaganiu ale uwierz na slowo da rade sie do tego przyzwyczaic o czym zaswiadczy pewnie i qlimax ;-) jest chujowo ale moglo by byc gorzej. z reszta dla nocha przezartego feta i to nie straszne :-)
  • 142 / / 0
20 mg, to może na pierwszy raz z psychodelikami, ale to na prawdę może być za słabo. Dociągnięcie w takim wypadku może się okazać nieodzowne.
  • 1558 / 18 / 0
najwyżej dam im 20mg i resztę w worku schowam do kieszeni, jak im słabo będzie do dociągniemy 10mg
  • 1474 / 15 / 0
Tak dociągane jest wchodzi już o wiele lżej niż pierwsza kreska...
ten szok po pierwszym wciąganiu o którym pisze Slim faktycznie jest przejebany bo na prawde nie sposób sie przygotować na takie przyjebanie, ale tak jak kolega wcześniej napisał można do tego przywyknąć ;]

Gdy zaczyna działać to ból już troche ustępuje... Po jakiś 5 maksymalnie 10 minutach (zależy od dawki) od pierwszych efektów zaczyna sie dochodzić do siebie i jakość reszty tripu wynagradza te chwile męczarni.

Te ewentualne dociągnięcie 10mg jest według mnie dobrym pomysłem..
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...