Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1558 / 18 / 0
szkoda że wizualizacyjnie nie jest rozpierdolu, bo wykręcone myśli też są spoko, tyle tylko że fajnie jak do tego coś się rusza i falooje;)
  • 1876 / 23 / 0
Nie wiem byc moze to tez kwestia dawki ale poki co nie chce sie bawic perfidnie w szczura laboratoryjnego i wrzucac jako pierwszy jakies kosmiczne ilosci :)
Moze zle napisalem z tym ze brak OEV , jakies wystepuja ale zapewnie nie ma jakichs wykreconych fraktali ;-)
  • 2879 / 101 / 0
dobrze wnioskujesz moja droga, właśnie o tym myślę
dzięki za odpowiedzi panowie i powodzenia w dalszych badaniach ;)

zmienić nazwę wątku na 25a/b/c/d-nbome ?
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 1718 / 9 / 0
A myslalem ze z tym napletem to mit ;)
  • 1558 / 18 / 0
jeszcze zostaje Ci oko jak tak już mitujemy hehehe
  • 1876 / 23 / 0
Porobiło Cie wizualnie 25D? Bo cos mi sie wydaje ze powodem dla którego nie uswiadczylem mocnych efektow wizualnych byla moja tolerancja sprzed 2 dni , pamietam ze to samo mialem kiedys z 2C-E i 2C-P zarzucone podczas tolerki wywolalo efekty psychodeliczne aczkolwiek bez efektow wizualnych
Tymbarzdiej ze goscia na bluelight 800 mcg juz porobilo piknie wizualnie ;]
  • 1876 / 23 / 0
substancje byly na blotterze z beatlesow , ale mniejsza z tym wg moich informacji calkiem mozliwe ze niedlugo w Polsce pojawia sie kolejne nbomowe wersje jak wszystko dobrze pojdzie to topic rozszerzy sie o:
25CN-NBOMe
25G-NBOMe
25T-4-NBOMe i
25E-NBOMe
Juz sie doczekac nie moge oby tylko wszystkie syntezy sie udały :gun:
Najbardziej ciekawi mi Nbomowa wersja 2C-E hmm moze byc interesujaco :D
  • 199 / 2 / 0
Więc przetestowałem 1mg 25d NBOMe ( trzymałem jakieś 40min , 20min pod językiem , 20min metodą do dziąsłową bo już mi się pojebało jak mam to trzymać :D ) i muszę przyznać , że dużo ciekawszy od 25c NBOMe chodź 25c przetestwoałem w mixie z innym psychodelikami i miałem dużo ciekawszą podróż . A więc 25d napełniał mnie ciepłymi koralami czerwieni i lekkich błękitych barw , pozwolił się przenosić w różne miejsca i doświadczać różnych skomplikowanych wizji , jak latające mydła itp.:D. Nie wątpliwie tripa wzmoncił 1g mocnego palenia . Dodam , że bez żadnego bodyload , mindfucku . Chodź w połączeniu z THC nie ogarniałem się zupełnie ,ale byłem bardziej ogarnięty niż ziomek z którym paliłem ; D . Dodam też , że przy otwartych oczach NBOMe to jedna wielka dupa , powrót do rzeczywistości i jedynie siemachawa jak przy kwasach , lekka dezorientacja i większa zdolność abstrakcyjnego myślenia . Trochę zawaliłem bo zarzuciłem 25d o 20 a do 24 :30 musiałem siedzieć ze znajomymi . Ale w czasie gdy wszyscy zgonowali po paleniu mogłem skupić się na kolorach , wizjach i spacerować po Tokio :D . Gdy jedni znajomi grali w drugim końcu pokoju w fifie przenosiłem się na mecz piłkarski i siedziałem na trybunach , później wracałem do ziomka grającego w jakiegoś średniowiecznego RPG-a i przenosiłem się w klimat średniowiecza . Po 24 wróciłem do
siebie z kumplem i koleżanką na herbatkę , dodam że łyknąłem jeszcze połówkę kartonu z 25c NBOMe czyli jakieś 125 msg . Odprowadziłem koleżankę na przystanek , jakoś o 1 położyłem się i już w zupełności skupiłem się na wizjach i CEVACH przy zamkniętych oczach . Jednak bardzo słabo , wiele uciekło mi tej nocy , a peak po 25d zaczął powoli schodzić . Jednakże 25c , resztka 25d w moim umyśle i shpongle pomogły by zalały mnie barwy błękitu i lekkie rozbłyski.
Pozdrawiam .
  • 2334 / 9 / 0
Próbował ktoś dojeść deksa na peaku 25d? Mam do wykorzystania 625ug i czuje się, że psychiki mi jakoś nie rozwali, a deks jak wiadomo w mixach potrafi pokazać moc. Jak mnie jakoś ta dawka nie przeryje to myślę, że poleci 450mg. Kurde, to będzie ostatnie dekszenie na długi czas, bo zaczynam ssri jeść :'( , także miło by było jakby fajnie się skończyło :-D .
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 3127 / 27 / 0
Xavi - jak z odbiorem muzyki na 25D? I jeszcze napisz, jakie uczucie ciała - nadawałoby sie to na jakieś psy party? :)
High, how are you?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.