Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
Moze zle napisalem z tym ze brak OEV , jakies wystepuja ale zapewnie nie ma jakichs wykreconych fraktali ;-)
dzięki za odpowiedzi panowie i powodzenia w dalszych badaniach ;)
zmienić nazwę wątku na 25a/b/c/d-nbome ?
Po dzisiejszym robię przerwę
Tymbarzdiej ze goscia na bluelight 800 mcg juz porobilo piknie wizualnie ;]
25CN-NBOMe
25G-NBOMe
25T-4-NBOMe i
25E-NBOMe
Juz sie doczekac nie moge oby tylko wszystkie syntezy sie udały
Najbardziej ciekawi mi Nbomowa wersja 2C-E hmm moze byc interesujaco :D
siebie z kumplem i koleżanką na herbatkę , dodam że łyknąłem jeszcze połówkę kartonu z 25c NBOMe czyli jakieś 125 msg . Odprowadziłem koleżankę na przystanek , jakoś o 1 położyłem się i już w zupełności skupiłem się na wizjach i CEVACH przy zamkniętych oczach . Jednak bardzo słabo , wiele uciekło mi tej nocy , a peak po 25d zaczął powoli schodzić . Jednakże 25c , resztka 25d w moim umyśle i shpongle pomogły by zalały mnie barwy błękitu i lekkie rozbłyski.
Pozdrawiam .
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.