Ostatnio (wczoraj) miałem okazję próbować pewnej substancji, która zdaje się była beta ketonem
Subst w konsystencji proszku, była koloru żółtego, zapach "chemiczny"
aplikacja donosowa, wjazd zaraz po strzale.
Na początku uczucie mefedronowej euforii, ale nie takie silne połączone z optymalną stymulacją
brak problemów z apetytem, ze snem.
Tętno podwyższone 120-150
Ciśnienie wysokie
Niewielka ochota na doładowanie kolejnej krechy.
Euforia trwająca ok 1 godz, speed ok 4 godz.
Czy ktoś z was na podstawie tego "opisu" jest w stanie wywnioskować co to mogło być?
PS: ziomki mówili: mdma w proszku. Śmiałem w to wątpić ;)
Powód: Zmiana nazwy tematu.
Blefujesz pisze:metylon? nie wiem ale na to wskazuje, MOIM zdaniem
albo 4-mec
styrnal1990 pisze:A jak źrenice, może jakiś opiat?? Z bk najbardzie 4-mec pasuje.
nieco powiększone no i naturalny brak reakcji na światło
po sniffie niewyobrażalne kłucie w nosie, ale tylko przez chwilę.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.