Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2876 / 99 / 0
mała fiolka (np po aromatach spożywczych) do której uprzednio wlewasz odpowiednia dawkę, a potem tylko wlewasz ją do napoju.
  • 31 / 1 / 0
Miałem kiedyś szklane opakowanie po kroplach do nosa z zakrętką w której była pipetka. Jedno pełne zaciągnięcie to ok. 1 ml. Nie pamiętam już jakie to były krople. Ktoś na forum kiedyś pisał o butelce z witaminy K dla niemowląt. Poszperajcie w necie lub po aptekach :-)
  • 87 / 3 / 0
Ja mam dość spore opakowanie po kroplach do nosa "Surfarinol" .Nabieram do niego po prostu wsadzając końcówkę do butelki z gblem i zasysając go. Potem napełniam nim kapsułki z których wcześniej wysypuje kreatynę z trecka. Potem zostaje tylko je łyknąć kiedy ma się ochotę i popić dużą ilością wody. Polecam jeśli ktoś nie przepada za tym cudownym smakiem gbla.

Minusem tego sposobu podania może być to, że łykamy praktycznie nierozcieńczony związek. Jednak jeśli chodzi o mnie to przy tradycyjnym sposobie podania częściej miewałem jakieś dolegliwości żołądkowe itp.

Duży plus, za "mobilność" i wygodę.
mały plus za to, że dawki o raz mniejsze kopią raz mocniej (jedna kapsułka (jakieś 1ml) kopie jak 3ml wypite w oldshoolowy sposób)
  • 845 / 12 / 0
Wlasnie, jakie jest najlepsze opakowanie w stylu buteleczka od lekarstwa razem z pipeta wmontowana ? Tzn. z jakiego leku.

Bo juz polewanie z pompek mnie troche denerwuje, tzn mi to nei przeszkadza, ale wkurwiaja mnie pytania i miny ignoranckich ludzi nie w temacie.
  • 209 / 3 / 0
dokladnie z tego co zauwazylem strzykawka = symbol zla i warto poszukac zastepstwa
  • 157 / 1 / 0
Dobrze się także sprawdza opakowanie po kokolino, taka ala fiolka. 1,8 do 2ml się mieści.
  • 134 / / 0
PokażcieMiSwojePachy pisze:
Dobrze się także sprawdza opakowanie po kokolino, taka ala fiolka. 1,8 do 2ml się mieści.
Znalazłem jakieś jedno stare i sprawdziłem. Polecam, chyba sobie kupie w jakimś sklepie chemicznym więcej takich fiolek bo bardzo wygodna sprawa. :-)
Uwaga! Użytkownik Dead Kennedys nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 845 / 12 / 0
Ono jest z plastiku przeciez, z tego co pamietam ?

Moze troche rozpuszczac i pijecie GBL z plastikiem.
  • 168 / 11 / 0
Ba, jestem pewny że rozpuszcza tą fiolkę - dostałem takich 50 i wszystkie wyrzuciłem bo się nie nadawały.
Raz kumplowi dałem w jakimś tandetnym plastikowym opakowaniu, po zlaniu zawartości do kieliszka po paru minutach w GBL'u stworzyły się swego rodzaju płaty stopionego plastiku wyglądające jak wosk. Wprowadzenie polimerów do układu pokarmowego chyba nie jest najrozsądniejsze.

Niestety najlepszy zestaw to mała strzykawka i słoiczek od koncentratu pomidorowego, albo inny szklany.
Ładowałem też GBL w kapsułki żelatynowe, do jednej wchodziło około 0,9 ml (rozmiar 00 bodajże), gdyby nie to, że strasznie to opóźniało wejście substancji i właściwie ładowanie rozkładało się na długim czasie, a sama faza była dziwna i inna, to bym przy tym został. Po połknięciu 2 kapsułek fazy za mało, po połknięciu trzeciej też, ale po np. 40 minutach potrafiło skosić z nóg. (Już nie mówię o tym, że chciało się czwartą przywalić bo w czasie doładowania się trzeciej dalej czuło się niedobór...)
  • 27 / 3 / 0
ta fiolka po kokolino to poprostu probówka eppendorfa. probówki szklane to dobry patent ale jest problem z plastikowym korkiem.
ODPOWIEDZ
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.