Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1053 / 76 / 0
Gwynnbleid pisze:
gdybym mógł coś przedłużyć autentycznie na stałe to jest odczucie chilloutu jakie nawiedza mnie po spożyciu trypt/lsd/fene. Z takim spokojem po prostu byłbym oświecony :-D Autentycznie najwspanialsze uczucie, bez nachalnej euforii, jakichś efektów ubocznych tylko pełna akceptacja chwili.
  • 0 / / 0
Koksik to jest jedyna rzecz na której mógłbym byc całe zycie no i kryształ ;d
  • 142 / / 0
Qlimax 89 pisze:
Tak po którymś tripie te demony/cz kim oni są, chyba by Cie zgwałcili bo mieli by dość codziennych wizyt krwawej dłoni ;-)
Na prawdę to tak działa? Mój kolega po ekstrakcie 20x, zamienił się w wyciskarkę do kremu. Po prostu pragnałem być cały czas wyciskarką do kremu.

A poważnie, to myśl o codziennym paleniu suszu, a w niedziele ekstraktu jakoś mnie nie przeraża, musiałbym mieć tylko wystarczająco dużo materiału, przypuszczam że kiedyś się o to postaram.
  • 1474 / 15 / 0
Zdobycie materiału ne jest jako takom problemem...

Problem tkwil tym czy Twoja głowa to wytrzyma ;]
  • 86 / / 0
Miksik Yerba Mate i ganji (tego tyci-tyci i z nastawieniem, że nie powoduje krzywych faz jak jej się to zdarza ostatnio). Albo 3 mg 2C-E.
Ale to gdybym absolutnie już musiał się na coś zdecydować.
  • 8 / 1 / 0
Jakoś tak stałe 15mg 4-HO-MET z lekką domieszką mj by mnie usatysfakcjonowało ;)
  • 705 / 1 / 0
marihuana dobrej jakości w ilości ok. 2g. na dzień. Wiem, nie jestem wymagający :P

BTW: Tolek Pitolek - Hachiroku powaa!!! :D :D :D
  • 356 / 7 / 3
Całe życie to na pewno kultową marihuane, chociaż jak pomyśle o skutkach długotrwałego palenia typu skleroza to sie głębiej nad tym zastanawiam.
  • 27 / 2 / 0
Acid ^^ To odkrywanie świata na nowo ^^ Jakbym był na księżycu - "exploring!!" ^^ Osobowe postrzeganie każdej istoty - w tym roślin, zwierząt. I to cudne uczucie zaraz po peaku ^^ Z tego co czytam to szałwia również daje to co by mi się spodobało - inny wymiar, spotkanie przewodnika duchowego :) Ale generalnie to najlepiej byłoby tak raz na miesiąc/dwa, nie częściej :)
  • 21 / 1 / 0
heroina.

W jakiej dawce?.. W takiej żeby cały czas czuć taki "kocyk" ciepła i spokoju na sobie :)
Uwaga! Użytkownik Zagubiona nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.