Psychedelic Traveller pisze: PS. Ciekaw jestem 4-EMC, przy braku tolerki na mefedron, moze byc ciekawie.
Co do bufa -
faktycznie - jest i apetyt i nie występuje bezsenność, ale tylko do pewnej granicy - do dawek 50-80 mg nie zauważyłem jakiejkolwiek bezsenności, natomiast nawet pojedyncza powyżej 120 mg, zawsze powodowała kilka dodatkowych (poza działaniem) godzin bezsenności.
A najsilniejsza tolerancja krzyżowa jest pomiędzy bk-L1 i mefedronem.
Powiem Ci ze ten metedron mnie zaskoczyl euforia - ala MDMA lub cos podobnego, tylko jakos bez energii. Nie wiem o co chodzi. Dwa dni wczesniej byl bufedron w ilosci okolo 50mg, wiec pewnie jakis wplyw byl. No nic. Szukamy dalej
pozdr
Respect Mr.B :diabolic:
fouc pisze:sry ;) więc, jak się ma tolerancja krzyżowa między bufem a mdma?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.