Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 666 / 2 / 0
a szybko skacze tolerka po samym bufedronie? porownywalnie do mefa?
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
  • 585 / 52 / 0
Nie wiem, czy cos ze mna jest nie tak, czy tez juz ta rodzinna substancji wypalila sie dla mnie. Po tescie jakis 0,5g (dawkowanie 30-150mg) uznaje bufedron za marnej jakosci stymulant, ktorego dzialanie stawiam gdzies na koncu kolejki tychc ktore mialem okazje probowac. Przypuszczam ze tolerancja na mef robi swoje, ale nadal przy dawkach rzedu 150mg ledwo wyczuwalne efekty to chyba nie jest normalkna sytuacja, gdzie sniff 170-180mg mefa nadal jest dawka maksymalna ktorej nigdy nie czulem potrzeby zwiekszyc poki co.
Każdy mam prawo do wypowiedzi, choć nie oznacza to, że zna się na tym o czym mówi
  • 146 / / 0
Psychedelic Traveller pisze:
PS. Ciekaw jestem 4-EMC, przy braku tolerki na mefedron, moze byc ciekawie.
Większość beta-ketonów tworzy między sobą tolerancję krzyżową, więc nie oczekiwałbym zbyt wiele.

Co do bufa -
faktycznie - jest i apetyt i nie występuje bezsenność, ale tylko do pewnej granicy - do dawek 50-80 mg nie zauważyłem jakiejkolwiek bezsenności, natomiast nawet pojedyncza powyżej 120 mg, zawsze powodowała kilka dodatkowych (poza działaniem) godzin bezsenności.
  • 77 / / 0
FUCK!!! A myslalem ze taki czysty jestem. No to jednak pauza musi być.
  • 1233 / 13 / 0
Jak brałeś bufedron, a potem chcesz wziąść mefedron lub EMC to jeszcze nie jest tak źle. Gorzej gdybyś brał najpierw mefa albo bk-L1 a potem bufa.

A najsilniejsza tolerancja krzyżowa jest pomiędzy bk-L1 i mefedronem.
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / / 0
Przerwa na pewno bedzie tygodniowa od bufedronu, mefa raz tylko mialem okazje probowac 1 gram w dwa dni, ale to na sylwka poszlo, wiec spoko. Jakos nie skumalem tej substancji, nie wiem co tam jest fajnego, za malo testów, albo mam inne prefernecje (MDMA, LSD-25) - najlepsze co mnie spotkalo. I tak teraz człowiek szuka podobnie działającej substancji lub mixa.

Powiem Ci ze ten metedron mnie zaskoczyl euforia - ala MDMA lub cos podobnego, tylko jakos bez energii. Nie wiem o co chodzi. Dwa dni wczesniej byl bufedron w ilosci okolo 50mg, wiec pewnie jakis wplyw byl. No nic. Szukamy dalej

pozdr
  • 481 / 6 / 0
ee.. z ta tolerancja do mc. sprawa nie jest do konca jasna bo pomimo mojej ogroooo :wall: mnej toli zadzialał na mnie wogóle nie zwracajac uwagi na jakies cos 4ry tam. Trzy razy skopal mnie niemiłosiernie(chciałem mu pokazac kto tu rzadzi i sie nie dal %-D ) Troszke dystansu nabrałem i cos mnie tkneło,tam siedzi jakis potencjał nie do konca jeszcze wykorzystany . Byc moze mix z odrobina czegos a moz cos zupełnie innego ale "czuc" ze ten zwiazek to pare półek (jak nie klas) wyzej od reszty RC i chociaz syntetyk posiada Swój charakter,smak [zaczynam nawet lubic :nuts: ] i ma jaja ;]
Respect Mr.B :diabolic:
  • 1233 / 13 / 0
bufedron jest dosyć specyficzny. Występuje znikoma tolerancja lub jej brak z innymi beta ketonami.
  • 246 / 1 / 0
sry ;) więc, jak się ma tolerancja krzyżowa między bufem a MDMA?
  • 1233 / 13 / 0
fouc pisze:
sry ;) więc, jak się ma tolerancja krzyżowa między bufem a mdma?
Nie występuje :-)
ODPOWIEDZ
Newsy
Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające