4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
Twoim zdaniem: Cena grama mefedronu po delegalizacji
1. Mniej niż 30zl
42
6%
2. Między 30 a 40zl
33
5%
3. Między 40 a 50zl
70
10%
4. Między 50 a 60zl
114
16%
5. Między 60 a 70zl
97
14%
6. Między 70 a 80zl
154
22%
7. Więcej niż 80zl
187
27%

Liczba głosów: 697

ODPOWIEDZ
  • 430 / 5 / 0
7 dych za mocny kryształ.
  • 1 / / 0
Stare Cocolino (stare, bielutkie :) ) Zostalo dzisiaj sprobowane przeze mnie i DamnFrequency'ego (chyba tak sie odmienia :P) I jest zarabiscie ;))) U nas cocolino stare 0,25 po 35-30 idzie kupic znizka na polowke cocolino 10 % , mef czysty (krysztalki/proch) po 6 dyszek za 1,2 G bo na tyle robi sztuki ;))))) Czyli mile zaskoczenie bo obstawialem ze po 80 zl bedzie na nie legalu ;))))

\\ DamnFrequency popiera wypowiedz kolegi wyzej, temat jak na kokolino porobil naprawde ladnie. Ale nie bralem tego jakies 1,5 miesiaca, wiec tolerka zerowa ;)

Czuje sie gwiezdnie, pozdrawiam :heart:
Uwaga! Użytkownik spinner34 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 138 / 2 / 0
a ja mam dostęp non stop i to za 25 zł heh
  • 12 / / 0
tanio w chuj :O u mnie jeszcze proszek chodzi po 50-60zl
  • 138 / 2 / 0
Proszek? Chodzi o puder? Ja mam kryształ i puder po tyle samo i rzekomo 100% czystości :P W sumie wierzę w to bo to mój dobry ziomeczek ;]
  • 2179 / 31 / 0
w pewnej wsi ziom życzy sobie 100zł/gram

ahahahahaha LOL KURWA!
  • 1179 / 9 / 0
A najciekawsze ile tego mefa w mefie...
  • 17 / / 0
[quote="p4g4y0zzz(X)"]Bez kitu, zjebane ryje. U mnie sie mowi na mefa - vixa albo ogień, po tym jak gosc po 350mg na 1szy raz nawijal - kuuurrrwwwwaaaaa, co wy mi daliscie? Co to jest? Kurwa ogień wixa w chuj chlopaki dzieki ;]

>Co do nazwy-Po pięciu dniach mefienia z 9 h ilościowo snu, rzuciłem ostatnie 5 torebek kryształu na stół za 200 pln mówiąc do towarzystwa "Macie tutaj.Ogień." i poszedłem wziąść dłuuuugą kąpiel.Kuracja się rozpoczęła XD W tej chwili 2 żródła.Jedno po 60 zł Kryształ żeniony z czymś jak dla mnie w 1/4 1/3 produktu (Nie wiem z czym, rozpoznać mi było ciężko) w innym miejscu po 80 zł (nie próbowałem)
  • 71 / 1 / 0
Jest takie miasto w Polsce gdzie cena za g marihuany oscyluje w granicach 50 zl, a mefedronu przed nowelizacja 120 zl (0,25 za 30 po ukladzie :cheesy: ). Domyslam sie ze mef (wielcy wyznawcy i wojownicy slowa poprawnego darujcie sobie) podrozeje do 40 za cwiare, jezeli w ogole bedzie uchwytny. Kiedys cos rzucilem na temat mefedronu do pewnego wlasciciela smarta i wiecie co powiedzial ? - mefedron ? To to to samo co koko nie ? . I to nie byla ironia
  • 1052 / 77 / 0
60 zl Wroclaw, ostatnie 15 sztuk i bye bye love
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.