Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
Zablokowany
  • 1472 / 26 / 0
Mówiło się o nich dużo w innych tematach,myśle ,że należy im się osobny temat

Proponują Naturalne Mieszanki ziołowe,podobno nie lubią bardzo dopalaczy

Narazie posiadają tylko 2 sklepy niedługo sklep internetowy

Może ktoś już ich odwiedził

http://zielarzezbiskupina.pl
  • 883 / 10 / 0
Wygląda fajnie. Ciekawe czy naprawdę mają coś co jest naturalne i działa. :D Też czekam na jakieś info, bo to niestety nie moje tereny.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 1174 / 21 / 15
Nie wiem czy jest sens zakładać osobny temat. Już od wczoraj toczy się dyskusja o ich mieszankach w temacie o mieszankach...
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 527 / 6 / 0
Nie wiem czy jest sens zakładać osobny temat.
Fakt, w takim razie powinniśmy założyć osobny temat dla magicznego i shamanshop. Ale do rzeczy...napiszcie czy sklep ma coś wartego uwagi.
  • 4024 / 372 / 951
No to zamykam, bo dyskusja faktycznie to czy się tu - http://talk.hyperreal.info/naturalne-mi ... 6-270.html
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.