katotaliban pisze:LBJ dobra rada dla ciebie - napisales co miales napisac i lepiej skoncz prowadzic ta debilna dyskusje.
bo co? bo umiecie ĆPAĆ ?
Karetka powinna nie przyjeżdżać, a Ty powinieneś pokutować kurewsko mocnym badtripem za swoją lekkomyślność :finger:
Wstydziłby się pan. Znaleźć się w szpitalu przez zażycie produktu do kolekcjonowania...
[ external image ]
AstralWalker pisze:Wstydziłby się pan. Znaleźć się w szpitalu przez zażycie produktu do kolekcjonowania...bo co? bo umiecie ĆPAĆ ?
[ external image ]
AstralWalker pisze:Tu nie chodzi o to. Człowiek który reprezentuje jakiś poziom intelektualny nigdy nie zrobiłby czegoś takiego. Owszem, mi również zdarzało się przeholować z różnymi rzeczami, ale nigdy nie dzwoniłem po karetkę i (/bo) zawsze, dowiadywałem się ile się dało o zażywanej substancji. A Ty chuja wiedziałeś o substancji siedzącej w LZD. Bo i chuja mogłeś się dowiedzieć. Ale mogłeś wyczytać (chociażby na tym forum), że w LZD siedzi jakiś psychodelik i, że na intensywność odczuć po psychodelikach nie ma wpływu mocny łeb do imprezowych stymulantów.bo co? bo umiecie ĆPAĆ ?
Karetka powinna nie przyjeżdżać, a Ty powinieneś pokutować kurewsko mocnym badtripem za swoją lekkomyślność :finger:
z Soboty na Niedziele na oddział toksykologii trafiła moja siostra.
Problemy z funkcjonowaniem mózgu i serca.
Wzięła uwaga,uwaga ! 2 chmury Buszka z Euforii,wszystko okej i nagle atak-drgawki,monotonny krzyk i paraliż.112 i wyczekiwanie na karetkę.Mnie nic nie było.
Coraz dziwniejsze rzeczy się dzieją,gdybym nie widział na własne oczy nie uwierzyłbym,ale okazuję się,że po tych 2 chmurkach można zostać roślinką jak w jej przypadku.Dodam,że jest doświadczona i nie pali od miesięcy,a lat.
(Jak dziś paliłem Fastszlaga mało paranoi nie dostałem.)
Czy mi się wydaje czy w LZD jest 2c-e? Spiedalaj do szkoły dzieciaku. Nikt ci nie powiedział, że to nie jest jakiś zabawkowy stymulant?
Uprzedziles mnie ITheWitcher prawdopodobnie gosciu wpadl w panike i myslal ze umiera, prawdopodobnie nigdy w zyciu nie jadl mocnego psychodelika no i stalo sie Jest stary ale widac ze psychodeliki mu nie sluza:D
MihauAniou moze twoja siostra byla pierwsza ofiara noweog syntetycznego i rowniez zdradzieckiego kanbinoidy AM 694 ?
opak pisze:Ktoś kiedys robil badanie chromatografem tego LZD i wyszlo ze w 1 tabsie znajduje sie 15 mg chyba ze cos pojebałem ale wyszlo by wtedy ze magister zjadł 60 mg 2C-E . Hahaha magister jestes nie do wyjebania :D Widać ze coś w tych LZD musi byc dodawane jako bonus bo nie wierze ze samo 2C-E by wywolalo takie efekty
Uprzedziles mnie ITheWitcher prawdopodobnie gosciu wpadl w panike i myslal ze umiera, prawdopodobnie nigdy w zyciu nie jadl mocnego psychodelika no i stalo sie Jest stary ale widac ze psychodeliki mu nie sluza:D
Ale jeszcze patrzac na to z innej perspektywy to Ci co robia te LZD raczej nie dawaja 10 mg 2C-E do 1 tabletki a tym bardziej np 20 mg bo wtedy sprzedawca nie mowil by ze jest slabe , chyba ze go w chuja zrobili jak ktos napisal byle tylko kupil wiecej :)
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.