Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Ulobiony beta-keton
4-BMC (brefedron)
28
9%
4-EMC (bk-L1)
20
6%
4-FMC (Flefedron)
5
2%
4-MeOMC (metedron, bk-PMMA)
36
11%
alfa-PPP
9
3%
bufedron
62
19%
butylon
10
3%
MDPV
29
9%
metylon
118
36%
Naphyron
11
3%

Liczba głosów: 328

ODPOWIEDZ
  • 1951 / 15 / 0
a próbowałeś giebla z a-ppp że mówisz że po mefie bardziej się chce ruchać?
  • 481 / 6 / 0
nie znam tego mixu ale tak mysle ze jezeli nie masz jeszcze przymusu poruchania samego siebie na tamtaej bani to mef wygrywa :-D
  • 1951 / 15 / 0
próbowałem i mefa i tego mixu. dla tego się wypowiadam. ruchałem i na tym i na tym. dla tego mówię co silniejsze.
  • 481 / 6 / 0
ok w takim razie wierze tylko czemu a-ppp akurat? Te afrodyzjaki z smartów myslisz ze na tym bazuja?
  • 1951 / 15 / 0
Samo alfa-PPP mnie nie nakręca na seks. Ale w połączeniu z GBL robi się z ciebie zwierze większe niż z mefa z gieblem.

A afrodyzjaków ze smartów nie próbowałem.
  • 14 / / 0
Z bk znajdujących się w ankiecie testowałem tylko bufedron, MDPV, metedron no i butylon (rzekomo znajduje się w pillach Doves LU), głos oddaje na bufedron - bardzo "czysta", niemęcząca faza, solidna stymulacja, lekka euforia (choć może to efekt placebo?) i konkretna empatia. Jednym słowem wszystko czego potrzebujemy do towarzystwa lub na jakąś mniejszą, kameralną imprezkę. Nie polecam jednak zabierać się za np. sprzątanie po tym, a już broń Boże przy muzyce :D
  • 18 / / 0
Jak reszta jestem za bufedronem , ale przyznaje nie testowałem 3 z tych wszystkich substancji w tym lidera który teraz ma najwięcej głosów wiec moja opinia może być może nie do końca oddaje realność ;)
  • 506 / 12 / 0
Myślę, że ten wątek można spokojnie wyjebać do kosza ><
http://www.youtube.com/watch?v=r16GL3N4PdM
"Jak działa jamniczek"
  • 5801 / 1193 / 43
MDPV rządzi, kto napierdalał w ciągach ten wie.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.