to wręcz przeciwnie niż u mnie
byłem w tamtym tyg. u lekarza przy okazji zatrucia po sobotniej karkówce i mimo 2-dniowego ćpania + sobotnie piwko i lekarka powiedziała, że serce pracuje nadzwyczaj spokojnie
chociaż może to też niedobrze %)
mateoqwe pisze:wciągał mefa grubo ponad miesiać dzień w dzień, w sporych ilościach...
mateoqwe pisze:wyszło że serce ma zajechane jak 70 latek
Znajoma laska ktora codziennie ciagnela przez miesiac ma lyse placki, zostalo jej na glowie malo wlosow
Pomimo ze konsumpcja sporadyczna woda z nosa leci i leci, w pracy nie daje rade ile moge miec alerie albo tak poprostu katar????lato sie konczy alergia nieaktualna, shit men!!!
W moim przypadku juz sam katar jest tak uciäzliwy ze to powöd aby tego nie brac lub mocno ograniczyc, nie moge norm funkcjonowac.
też mam ten problem, dlatego lepiej robić przynajmniej 2 tygodniowe przerwy żeby chociaż przez tydzień mieć zdrowe śluzówki, chyba że chcesz żeby ujebali Ci pół ryja przez raka
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.