to wręcz przeciwnie niż u mnie
byłem w tamtym tyg. u lekarza przy okazji zatrucia po sobotniej karkówce i mimo 2-dniowego ćpania + sobotnie piwko i lekarka powiedziała, że serce pracuje nadzwyczaj spokojnie
chociaż może to też niedobrze %)
mateoqwe pisze:wciągał mefa grubo ponad miesiać dzień w dzień, w sporych ilościach...
mateoqwe pisze:wyszło że serce ma zajechane jak 70 latek
Znajoma laska ktora codziennie ciagnela przez miesiac ma lyse placki, zostalo jej na glowie malo wlosow
Pomimo ze konsumpcja sporadyczna woda z nosa leci i leci, w pracy nie daje rade ile moge miec alerie albo tak poprostu katar????lato sie konczy alergia nieaktualna, shit men!!!
W moim przypadku juz sam katar jest tak uciäzliwy ze to powöd aby tego nie brac lub mocno ograniczyc, nie moge norm funkcjonowac.
też mam ten problem, dlatego lepiej robić przynajmniej 2 tygodniowe przerwy żeby chociaż przez tydzień mieć zdrowe śluzówki, chyba że chcesz żeby ujebali Ci pół ryja przez raka
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.