Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2497 / 50 / 0
brzmi podobnie, jak metamfetamina, tylko metyl zamiast alfa jest w pozycji beta :)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2879 / 101 / 0
W przeciągu ostatniego roku jedyna fenylo jaką jadłem to 2C-P i zauważyłem na afterze, że strasznie mnie mięśnie bolą rano (szczególnie nogi) zupełnie jakbym miał potężne zakwasy. Jest to charakterystyczne dla fenylo, czy po prostu taki kaprys organizmu ?
  • 357 / 3 / 0
Raczej charakterystyczne. Na tripie można nie zauważyć tego napięcia, ale na zjeździe jak najbardziej. Miałem tak na 2C-E, 2C-P i docu, czyli chyba na wszystkim co próbowałem. Benzo na zjeździe jest bardzo przydatne...
  • 857 / 2 / 0
Ja w przeciagu ostatniego roku jadlem DOM , 2C-P, 2C-E iiii to chyba tyle z fenylo i w zadnym przypadku nie bolaly mnie miesnie a dodam, ze na wszystkich tripach chodzilem sporo a niekiedy wiecej niz sporo. Co rozumiecie poprzez zjazd ? Problemy z zasnieciem czy dysfunkcje organizmu, ktore wymieniliscie ?
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2879 / 101 / 0
Problemy z zaśnięciem mimo odczuwalnego zmęczenia psychicznego i niekiedy fizycznego, typowe zmulenie takie, że "nic mi sie nie chceeeee, zasnąłbym ale nie mogę" i takie tam pokrewne.
  • 357 / 3 / 0
@Raoull
Stan kiedy efekty psychodeliczne ustępują do tego stopnia, że odczuwasz efekty fizyczne (stymulacja, zmęczenie itd.)
  • 857 / 2 / 0
Ja akurat mam ten komfort, ze w takim stanie kiedy jestem wyjebany po psychodeli poprostu klade sie i zasypiam normalnie. Nigdy nie stosowalem benzo bo dowiedzialem sie o nich stosunkowo niedawno a teraz gdy wiem o nich to poprostu boje sie ich :P
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 139 / / 0
Te bóle po fenylo, są irytujące. Mnie w przedramieniu napierdala po 2C-E. Tyle, że to chyba nie są mięśnie. Jeden z forumowiczów, towarzysz Olboy, przypadkowo zapodał donosowo wchuj 2C-E i miał masakrę z żyłami na łydkach i pod kolanem, jest o tym gdzieś wątek. Moze to żyły tak bolą?? Generalnie jest już potwierdzone, że 2C-E w nadmiernych ilościach uszkadza naczynia krwionośne. No, ale wszystko jest dla ludzi, wiadomo, chodzi o ilości %-D

Z zaśnięciem problemów nigdy nie mam po 2C-E, zazwyczaj po zażyciu mam "chodzonego" przez jakieś 6-8h, więc zasypiam jak dziecko.
  • 666 / 2 / 0
a ten sen to niby po ilu h od przyjecia? po fecie, koksie, mefie, MDMA, kocie... spie normalnie a po 2ce ni chuja nie moge. powiedzmy zjem o 18 i usne dopiero kolo 6-7 rano. conajmniej meczace a benzo nie mam.
  • 139 / / 0
Ja zawsze jak zarzucam 2C-E w większych dawkach to w wolny dzień jakoś wcześnie (10 przed południem), żeby sobie zdążyć w świetle widoczki pooglądać i pospacerować. Wieczorem z dwa browarki i w kimono (koło 23), nigdy nie było z tym bólu. Ale raz zapodawałem koło 17, potem dłuuugi spacer i też udało się zasnąć bez większych problemów. Wydaje mi się, że trzeba się po prostu porządnie zmęczyć na tripie, ewentualnie ratuj się jakimiś usypiaczami, choćby najskuteczniejszym OTC czyli 2 tabletki Aviomarinu popite wodą.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.