Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 377 / 8 / 0
Witam,kiedyś był tu już taki temat ale nie wiem co się z nim stało a sądzę że takowy powinien istnieć.
Ja osobiście ostatnimi czasy wzmacniam kode 1g paracetamolu,rzadziej difką 10-20mg a kiedyś 2-4mg relanium wszystko 1h przed kodą.A więc piszcie/pytajcie o wszystkie rzeczy dot.wzmacniania kodeiny sądzę że taki temat powinien pomóc niektórym użytkownikom.

Pozdrawiam
Real dream...
No longer anymore a Narcotic dream...
  • 109 / / 0
Zawsze godzinke przed kodzeniem wrzucałem 200 mg DXM. Jest to substancja, która w moim przypadku najbardziej umila kodeinowe loty. Żadne benzo czy antyhistaminy nie dawaly takiej bani jak DXM + koda.

Można też łączyć kode i kota, wychodzi wtedy przemiły mini speedballik. Oczywiście po wypiciu kody ~ 10 minut przywalić kota w kabel. mmhmm, to byly piekne jazdy.

Wracam do obrabiania plasterków ^^
  • 139 / / 0
Właśnie, nie było tu już czasem takiego tematu? Nie mogę znaleźć info na temat łączenia kodeiny z hydroksyzyną. Głównie o dawki hydroksyzyny mi chodzi.
  • 377 / 8 / 0
20mg hydroksyzyny polecam.
Real dream...
No longer anymore a Narcotic dream...
  • 400 / 1 / 0
bardzo przydatny temat

ja sam niczym nigdy nie wzmacnialem, ale czas sie skusic na DXM

tylko 200 mg to chyba sporo bedzie?
  • 84 / 1 / 0
Raczej nie powinno,ale na pierwszy raz spróbuj wrzucić 150mg czyli 10tabl.aco
Poniższe zdanie jest prawdziwe.
Powyższe zdanie jest fałszywe.
;)
  • 146 / 3 / 0
Ja korzystam z:

DXM - 60-75mg na cztery godziny przed zarzuceniem kody, działa naprawdę o wiele mocniej, a deksa w ogóle nie czuć

hydroksyzyna - kiedyś dużo używałem, dobrze wzmacnia, teraz raczej prometazyna

Citrosept - zajebisty wzmacniacz, ale ja opierdalam całą buteleczke na raz

moklobemid - chyba najlepszy wzmacniacz jak dla mnie
  • 761 / 11 / 0
W swojej pierwszej fazie przygód z kodą ładowałem z reguły 150mg z jakimś wzmacniaczem, 300 od święta. 150 nawet bez wzmacniania przez długi czas potrafiło mnie porobić dość mocno, dopiero jak zacząłem brać kodę nawet kilka razy w tygodniu musiałem zwiększyć dawkę do 300-450mg.
Trochę tych wzmacniaczy przerobiłem i wydaje mi się, że najlepsze to DXM (tak ze 150mg w maksie), temazepam, tetrazepam (lub inne słabe benzo albo mocne w malutkich dawkach, które nie przyćmią kody), prometazyna, skopolamina (podbija euforię, ale i z czasem sedację, będzie się chciało spać... a i trzeba zjarać pokruszoną tabletkę, "trochę" to nie dobre, zostaje jeszcze problem suchości w ustach)... w dalszej kolejności hydroksyzyna, citrosept, małe dawki alko jakiś czas przed, paracatamol, też z dobrą godzinę przed, może jeszcze małe dawki GBL, ale naprawdę małe, bo to niebezpieczne zabawy... Pojutrze wypróbuje zolpidem, bo jak jadłem zolpidem z kodą jakieś 2,5 roku temu to była moja pierwsza koda, za to zolpidemu (też pierwszy i przedostatni raz) zjadłem z 50mg. Mało co pamiętam:), przynajmniej receptory się wyrobiły bo kolejnym razem już mnie kodeina porobiła, nie za mocno, ale porobiła. Aaa... koda też działa dużo mocniej na zwale po metkacie i innych ketonach. Chętnie bym ten moklobemid wypróbował...
Jeszcze tylko dodam, że radzę uważać z mieszaniem różnych wzmacniaczy kody, albo wzmocnionej czymś kody z alkiem (alko uważam za wzmacniacz, ale wypity z 40 min przed w małej ilości), bo np. było mi zajebiście po kodzie z temazepamem, wypiłem 2 piwa i zaczęło mnie mulić, aż puściłem pawia... podejrzewam też, że połączenie kody z GieBeeLem i jakimiś innymi depresantami mogłoby spowodować pewną niechęć do oddychania...
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2010 przez Belial, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 400 / 1 / 0
aha i piszcie tez, czy te wasze wzmacniacze sa na recke czy bez

bo hydroxyzyna jest na recke z tego co mi wiadomo
  • 761 / 11 / 0
recka - prometazyna, hydroksyzyna, benzo, zolpidem... nie wiem czy też nie skopolamina w leku scopolan, jest jeszcze buscopan, ale sporo droższy...

OTC - DXM, Citrosept, no i skopolamina (z buscopanu na pewno)

w resztę zaopatrzymy się gdzie indziej, no chyba, że alko z jakiegoś amolu np. :P
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.