A teraz pytanie: kwas LSD wiem że po 3h mogą mnie cmoknąć w dupe testy (ostatni raz pare mc temu) po władku test 3 dni i mam przejee, od paru miesięcy wpadałem po nim na chatę starzy nic nie czaili(raz stary palną że się chyba czegoś nawciągałem, olewka temat zamknięty) Do dziś kurwa ;/ władka już od paru mc nie mam w sobie, ale dzis ten speedway. do domu wchodze po 12 godzinach, stara je śniadanie, a ja nafurany siadam i gadka do niej(taka pojebana jak na zwała) stara się patrzy, myśle- jesteś pojebany że starą do stołu jak nafukany... i tekst " jesteś jakiś pobudzony, coś brałeś" zmyłem szybko że jeszcze nawalony jestem i dopiero kaca będę miał, średnio chyba to łyknęła, wyszła na miasto. 24lata i na jakimś pseudo zjebstwie stara się skumała, bomba nie? Chodzi mi multitest po głowie, jak wróci do domu. Sedno, czy ten zjebany test może wykryć tego dopalacza. wykrywa:thc,amfe,hasz i jakieś 3 badziewia jeszcze. W tym głównie jest chyba BZP, test powinien wyjść negatywny? czy jednak bzp może coś namieszać? I czy już mam faszować test? ile ja to pisałemmmm, polecam :D
Bez jaj człowieku, jakieś gówno z dopalaczy i robisz problem, srać to, raczej wyjdzie negatywny a jak pozytyw to co? :rolleyes:
Powiedz, że ci piwo dziwnie smakowało, jak masz taką nadopiekuńczą mamę to wymyśli że coś dosypali i nie pozwoli ci się spotykać z kolegami złymi ćpunami i tyle.
@down
wydaje mi sie ze koles na serio sie pyta.
gokiburi pisze:Nie widzisz, ze to jebany wkret (1 post).
Dzisiaj się dowiedziałem, że jutro w szkole mam badania krwi (technikum). Problem polega na tym że mogą coś w tej krwi znaleźć ;P
Podobno witamina c pomaga wyeliminować THC z krwi. Ale w mojej krwi płyną sobie też inne substancje ;D
Co zrobić żeby zlikwidować z krwi 'resztki' dopalaczy, fety i extasy?
Jeśli by ktoś znał odpowiedź dotyczącą tytexu to też poproszę, ale to już mniej ważne.
Z góry dziękuję :)
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.