Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Mi tez cos poczta przycina, jezeli chcesz mozesz napisac do mnie tutaj:
ac1d@vp.pl
lub:
sidius@Safe-mail.net
Poczta forumowa pewnie działa, nie działa ta, która jest pod forumową podpięta. Takie buty.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
po prostu w tym samym czasie bede mial ilex i kanne a naleze do ludzi niecierpliwych. ;)
gdy jakis czas temu bralem ssri (sertralina) to np. pilem czesto b.mocne kakao naturalne ktore tez jest ponoc jakims tam imao i nic sie nie dzialo zlego. wiec mysle ze laczenie ze soba roslin wykazujacych umiarkowane (?) dzialanie ssri/imao nie stwarza zadnego zagrozenia dla zdrowia... tym bardzie ze chociazby z tego forum idzie wyczytac ze ludzie czesto stosuja takie praktyki w celu osiagniecia lepszych efektow cokolwiek mialoby to znaczyc. ;)
aczkolwiek jesli ktos uwaza ze stanowczo zle mysle to prosze mnie poprawic. :)
Niecierpliwi szybciej fikają kozła, wiesz, w którą stronę.
Kakao a guayusa, to dwie różne rzeczy.
Tak, wiem, dużo tu miksują. Koza by się od tego porzygała a słoń przekręcił. No ale oczywiście, wybór należy do Ciebie. Poza tym to materiał roślinny, różna moc może być. Może być źle, albo nie być wcale. Se la wi.
ryzyka nie lubie ale jestem umiarkowanym eksperymentatorem wiec znajac mnie przemysle to jeszcze 20 razy i zrobie delikatne podejscie. :-D
Delikatne to już bardziej rozsądne podejście, o ile może o takim w ogóle być mowa. Tylko nie zapomnij wysłać kartki z podróży.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.