...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
885 pisze:
jedyne co mi przychodzi na myśl 'Arbeit macht frei' :cheesy:
siedzicie małolaty przy tych kompach nudzicie się i wymyślacie takie farmazony a jedyny cel tego tekstu jest taki ŻEBY USPRAWIEDLIWIĆ SOBIE SWOJE ĆPANIE nic innego

weź się do roboty takiej konkretnej na budowie gdzieś po powrocie nie bedziesz miał siły myśleć o takim czyms co tutaj wypisujesz
no i odłącz internet bo sam widzisz ze ci szkodzi

No o to tu chodzi właśnie...

Za dobrze mają to jakiś definicji i porządku świata poszukują.

A nie lepiej wyruchać po pijaku koleżankę z podstawówki, poczekać z 9miesięcy i zajebać się w taki kierat na dociepleniach czy innej zapierdalance, że zaczniesz rozróżniać dni tygodnia i dlaczego 10go każdego miecha są kolejki pod bankomatem.
Uwaga! Użytkownik alpaga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 368 / 6 / 0
Jak to przeczytałem to zaciekawił mnie fragment o kurwiącej się koleżance bierze do buzi tylko czy też daje sobie wsadzić wszędzie ?
  • 1530 / 9 / 0
Przyłączam się do pytania. Gangbang wchodzi w grę? Koledzy nalegali by zapytać .
  • 2 / / 0
Kłamliwy smarkacz,próbujący wyłudzić pieniądze od ojca.Prędzej czy później wrócisz do nałogów-ja to wiem i Ty to wiesz.Jesteś żałosny.
  • 13 / / 0
W takim wypadku po cholere by pisał to wszystko tutaj?
Może jest tak jak mówicie, jednakze niekoniecznie on sam musi o tym wiedziec. Wierzy w cos wlasnego i jesli to mu pomoze w realizacji celów o których pisał (nie tych, o które go podejrzewacie), to chyba dobrze.
Mam nadzieję, autorze (^^), że po powrocie z ośrodka, w którym teraz jesteś, odezwiesz się na forum.
  • 6 / / 0
Ja myślę ze zbyt ostro traktujecie fakt faktem ze zawiewa płaczem dziecka które pogubiło sie w swoim świecie i w świecie używek ale co najważniejsze jest chęć na poprawę chłopak coś robi w tym kierunku by zmienić swoje życie małymi głupimi kroczkami byle do celu ;)
  • 1611 / 34 / 0
Włacha, ale stary za chuj nie powinien mu dawać więcej pieniędzy - kupić mu chleb, masło i pasztet, spodnie i t-shirt jeśli się podarły, nawet zapłacić czesne i rachunek za prąd, ale broń boże gotówki do ręki - wtedy jest niemal pewne, że zacznie ćpać.

Bo tak to jest - stary zarabia hajs i nie ma czasu zajmować się krnąbrnym bachorem, więc daje mu kaskę i "sam se kup", a dzieciak kupi za to dopalacz.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 28 / / 0
Wiecie , tutaj jest jedna trafna odpowiedź do tego który założył ten temat...

DO ROBOTY. kurwa!

gdyby miał prace to by nie było tego całego wątku , i zbędnego pierdolenia..
więc drogi Residencie poszukaj sobie pracy , choćby pucowanie butów , ale nie truj starszemu o kase..
masz 19 lat , a zachowujesz sie jak 16 latek ech , albo dopalacze tak poryły mózg albo tynk ze ściany klatki schodowej od dila który gonił Ci to zamiast fety.

.... %-D.
  • 1033 / 7 / 0
Przeczytałem ten list. Oto wnioski:
- dużo piszesz o hajsie. Starszy może pomyśleć, że chcesz go od niego wyciągnąć
-za dużo usprawiedliwiania i zwalania na niego. Chcesz sie z nim pojednać i jednocześnie oskarżasz go o zjebanie Twojego życia.
- niepotrzebnie wymieniasz imiona co-ćpaków
- nadużywasz słów 'narkotyki', 'narkoman' etc. Nie lubie tego, ale może to przez to, że policyjna nazwa nielegalnych substancji psychoaktywnych jest ,imho, błędna. (jak można ścierwo nazwać narkotykiem? toż to stymulant! :wall: )
Jak coś mi się nasunie, to dopiszę.
Mimo wszystko, życzę powodzenia na odwyku i w dalszym życiu. 'czim sie'
  • 361 / 12 / 0
Zlamales podstawowa zasade w zyciu: Do niczego sie nie przyznawac.
Uwaga! Użytkownik 666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.