Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 20 / 1 / 0
po fecie to jak wchodzi, bo jak schodzi to raczej nie mam ochoty na kontakt z drugim człowiekiem.
  • 1098 / 6 / 0
Najlepiej mi sie rozmawialo po kodeinie... Po stymulantach szybko druga osoba sie domysli, ze jestes nacpany jesli chociaz troche sie orientuje w temacie. Po kodzie rozmowa wchodzi naturalnie, spokojnie... Po stymulantach zawsze pierdole jak pojebany, 100 tematow w ciagu 30 sekund, podniecony/podekscytowany ton jednak przeszkadza, jesli rozmawia sie z osoba trzezwa.

Na zjezdzie ze stymulantow gadac mi sie wogole nie chce, nie moge poprostu nawet jesli chce, jakby zabraklo mi slow, kompletny brak emocji w rozmowie, nawet usmiechnac sie nie chce. To tez minus.
  • 886 / 9 / 0
no i kropka powiem ci teraz dopiero wróciłem grubaśno było i poznałem taką dziewczyne ze ah ah amor mnie chyba pierdolnął i to taką kurewną strzałą, piękne 2 dni, Jebać samotność tylko brać garściami póki jest okazja i czas !
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2010 przez tinos, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 286 / 5 / 0
inteligentnym stymulantem jest selegilina i nikt sie nie zorientuje
  • 368 / 6 / 0
Walczę z moim koniobijstwem internetowym to wyjątkowo wredny nałóg. Płakałem na królu lwie jak miałem osiem lat. Fajnie się gada po meth, opio, GBL, kawie, alko. Ja to wiele o seksie nie wiem, nie spodobał mi się za bardzo ( nic nie czułem penisem, tylko jakbym stukał łono koleżanki swoim łonem jakaś taka pełniejsza forma kontaku fizycznego, jak dla mnie dobry całus i misiak rządzi {aż chce się żyć po paru takich}). Znałem parę męskich dwudziestoparoletnich dziewic ale oni podobnie jak i ja nie byli seksem zupełnie zainteresowani. Sam straciłem dziewictwo w takim wieku 21 lat. Koleżanki wcześniej mnie po prostu nie interesowały wydawały się głupie, słabe i nieapetyczne. Żadna nie zwróciła mojej uwagi. Teraz szczerze brakuje mi żeńskiego towarzystwa kocham ten inny sposób myślenia kobiet ich zaangażowanie i emocjonalność. Moje całkowite przeciwieństwo. Fajnie byłoby mieć w życiu jakąś mądrą żonkę która dałaby mi naturalną stymulację żebym się bardziej starał. Jak sobie życie ułożę to zacznę się rozglądać.
  • 886 / 9 / 0
Bo właśnie bigboy o to chodzi :D Natural effectiv stymulation :O nie zaglębiam się ani nie sprawdzam słownictwa bo po co :P
  • 8 / / 0
samotne ćpanie wyklucza rozwój..bez kitu
  • 1098 / 6 / 0
Gowno prawda
  • 2244 / 23 / 0
Rozwój i ćpanie. Czego jeszcze i w jakim celu? Bez kitu to nie ma uszczelnienia, to też coś tłumaczy.
  • 333 / 12 / 0
mozna bez niej zyc...lecz niewiedzom otym ze najgozej w zyciu to samotnym byc...
<<<La Fete Continue..>>>
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.