RumcajsZPolski pisze:Ja natomiast nie używam wiadra tylko dwóch butelek (np 2,5l jako podstawa i 1,5l ).generalnie odkąd palę mj to tak robię i w moich stronach nie nazywają tego wiadrem tylko tłokiem :)
O, i to powinien być punkt wyjściowy dla wszystkich dyskusji o Wiadrze.
Laska W124 pisze: Hujtam, Wiadro to idea, nie naczynie!
Szaman88 pisze:Dokładnie. Ja osobiście nie rozróżniam czy to jest wiadro, czy butelka, czy nawet i kurwa wanna podczas kąpieli.Laska W124 pisze: Hujtam, Wiadro to idea, nie naczynie!
Trzy dni potem siedziałem na oddziale zamkniętym :-p
<3 Wiadro <3
Lubię 2l wiadro przyjebać ale kapa też jest straszna jak tak przyjebie z kopa w łeb.. To tak jak walić mefedron nosem
Kamilthc pisze:jak to mowi przyslowie:dobre wiadro nie jest zle
@topic: Rzeczywiście, uczucie uderzenia w głowę zdarzyło mi się... uczucie zdarzyło mi się... kurwa, uczuć :-/ Ale nie tylko po wiadrze, to chyba ma jakiś związek z oddychaniem mózgu - u mnie ostatnio prawie przy każdym machu ze zwykłej bluby butelkowej.
Beif pisze:mózg jest nie dotleniony jak walisz taką śmietanę z wiadra, może dla tego na chwile jest zamrok. kop w łeb i beton thcbit
Laska W124 pisze:No coś takiego miałem na myśli, a nawet takie coś jakbym naprawdę dostał w potylicę z Adidasa ;] Zależy od refleksu, między mach-in a mach-out trzeba kontrolować sytuację, odpowiednio ułożyć głowę, huj wie - ale można temu zamroczeniu zapobiec.Beif pisze:mózg jest nie dotleniony jak walisz taką śmietanę z wiadra, może dla tego na chwile jest zamrok. kop w łeb i beton thcbit
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.