Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 3449 / 123 / 8
Reakcja osobnicza jest nie do przewidzenia, faza może na przykład zejść w ciągu 5 minut.
  • 2775 / 39 / 0
Istnieje taka możliwośc, myślę jednak, że próba z 5 mg (nawet gdyby miała trwa tylko 5 minut) nie będzie żadną stratą. Materiału pójdzie mało, a efekty najpewniej będą oszałamiające %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 377 / 7 / 0
Krew mnie zaleje !!!
Mam takie sprawy do doświadczonych w iniekcjach w pozapadane kable ostro:
1.Jak się wkłuć w te pozapadane kable bo znów musiałem mareriał wypić :#: Wkłuwam wkłuwam nie widzę żył i no way żeby wbić niech ktoś doświadczony napisze jak się wkłuwa w pozapadane kable bo jutro mam zamiar przygrzać a się wbić nie mogę fuck ! A boję się głębiej wbijać bo boję się coś uszkodzić.
2.Bo mam taką żyłę po zewnętrznej stronie prawej łapy i widzę jej kawałek centralnie za zgięciu a gdy się wbijam to ledwo co się wkłuję to już boli jakbym wsadził za daleko... o co chodzi ?
3.Miałem takie zdarzenie że krew wleciała ja puściłem staze dla pewności jeszcze zaciągnałęm i popuje i okazało się że nie byłem w żyle pewnie na wylot przeszła i mam pytanie.

I nie piszczcie że się nie znam na iv bo się znam tylko ciężko mi w takie żyły się wbić a w dupie mam picie materiału.

Doradźcie coś bo nie wytrzymam.
Pozdrawiam :-(
Real dream...
No longer anymore a Narcotic dream...
  • 377 / 7 / 0
Sory ale nie opisałem całego problemu w punkcie 3 a więc dopiszę tutaj: czy jeżeli przebuję żyłe na wylot to dalej krew mi będzie lecieć czy już nie ? Bo dziwne zdarzenie mialem opisane w pukncie 3
Real dream...
No longer anymore a Narcotic dream...
  • 84 / 1 / 0
Czy takie ciemno czerwone plamy po zastrzykach to wina tego że wbijam igłe pod zbyt dużym kątem czy czegos innego ?
Poniższe zdanie jest prawdziwe.
Powyższe zdanie jest fałszywe.
;)
  • 1199 / 8 / 0
to raczej reakcja skory na zbyt zakwaszona lub niezbyt czysta substancje.
  • 84 / 1 / 0
Ale o to chodzi że gdy się wbiję i wstrzyknę całą substancję to żadne plamy nie wyskakują,wyskakują wtedy gdy się nie wbiję i nawet nie wstrzyknę,ale wbijam często pod dużym kątem(mój błąd) i nie wiem czy to jest tego wina bo substancji napewno nie bo nawet gdy nie wstrzyknę nic to się robią plamy,dość niekomfortowe to jest więc bardzo proszę o odpowiedź czy to przez te wbicia pod dużym kątem czy przez coś innego ?

Bardzo potrzebuję tej informacji,pozdrawiam
;)
  • 3449 / 123 / 8
Wkłuwaj się pod małym kątem.
  • 363 / 36 / 6
Needle chodzi Ci o zwykły krwiaczek po wkłuciu ?
naruszasz powłokę skórną to sie nie dziw .
Zminimalizuj złe wkłucia , poprzez odpowiedni kąt . Zbyt duży kąt to więcej procent ,że przebijesz żyłkę.
Dawałam link do ebooka o iniekcji . Podstawa jeśli chcesz mieć jakąś tam minimalną teoretyczną wiedzę na temat wkłuć .
  • 84 / 1 / 0
Występują strzykawki insulinowe 2ml ? Jeśli tak to prosił bym o zdjęcie albo stronkę ze zdjęciem
;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.