Kuba Powiatowy pisze:@pillman, Haheh, akurat nie miałem na myśli Ciebie, tylko pozostałych. Sporo osób pisze o libido, potencji itp. po mefedronie mając doświadczenia jedynie ze swoja ręką.
A jeżeli o mnie chodzi, to uważam, ze seks i używki ( razem) to chujnia. Jesteście płytcy w chuj, skoro do tego potrzebujecie używek.
Kuba Powiatowy pisze:Wydaje mi się, że seks jest w sam sobie atrakcją i spełnieniem, i że doprawianie go używkami pozbawia go czegoś ważnego. Dla mnie jest wtedy sztuczny, nijaki. To nie to samo.
Sam mefedron ma pewien potencjał, aczkolwiek ze stymulantów efedryna wyzwala największe podniecenie ( zwłaszcza na zjeździe)
Kuba Powiatowy pisze:Nie no, spoko. Każdy ma swój świat i swoje kredki. Są jednak tu i tacy, co na trzeźwo pewnie już z nie potrafią i to trochę smutne, albo co gorsza, nie wiedzą jak to jest na trzeźwo. Koniec tematu.
Sam mefedron ma pewien potencjał, aczkolwiek ze stymulantów efedryna wyzwala największe podniecenie ( zwłaszcza na zjeździe)
Beif pisze:Nigdy nie próbowałem na jakichkolwiek narkotykach. Tylko alkohol, też jest spoko
wieslawinho pisze:jezeli o mnie chodzi to jest flaq. jak juz powstanie z martwych to dojscie jest prawdziwym polaczeniem medytacji z ekwilibrystyka ;)
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.