Kuba Powiatowy pisze:@pillman, Haheh, akurat nie miałem na myśli Ciebie, tylko pozostałych. Sporo osób pisze o libido, potencji itp. po mefedronie mając doświadczenia jedynie ze swoja ręką.
A jeżeli o mnie chodzi, to uważam, ze seks i używki ( razem) to chujnia. Jesteście płytcy w chuj, skoro do tego potrzebujecie używek.
Kuba Powiatowy pisze:Wydaje mi się, że seks jest w sam sobie atrakcją i spełnieniem, i że doprawianie go używkami pozbawia go czegoś ważnego. Dla mnie jest wtedy sztuczny, nijaki. To nie to samo.
Sam mefedron ma pewien potencjał, aczkolwiek ze stymulantów efedryna wyzwala największe podniecenie ( zwłaszcza na zjeździe)
Kuba Powiatowy pisze:Nie no, spoko. Każdy ma swój świat i swoje kredki. Są jednak tu i tacy, co na trzeźwo pewnie już z nie potrafią i to trochę smutne, albo co gorsza, nie wiedzą jak to jest na trzeźwo. Koniec tematu.
Sam mefedron ma pewien potencjał, aczkolwiek ze stymulantów efedryna wyzwala największe podniecenie ( zwłaszcza na zjeździe)
Beif pisze:Nigdy nie próbowałem na jakichkolwiek narkotykach. Tylko alkohol, też jest spoko
wieslawinho pisze:jezeli o mnie chodzi to jest flaq. jak juz powstanie z martwych to dojscie jest prawdziwym polaczeniem medytacji z ekwilibrystyka ;)
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.