Andrzej88 pisze:Mam pytanie, Czy Mefedron tak jak Metedron jest inhibitorem MAO? I co to są te nieodwracalne inhibitory i jakie substancje do nich należą? Trochę źle mi brzmi słowo "nieodwracalne", czyli co się ze mną stanie po przyjęciu tego?? Mefedron jadłem ale własnie nie wiem czy należy on do tej samej grupy co metedron
Organizm ja produkuje caly czas, wiec po jakims czasie wymieni ta zablokowana na nowa, a ile to bedzie trwalo, zalezy od inhibitora, dawek, okresu podawania MAOi i organizmu.
Zwykle jakies dwa tygodnie, jesli trwale zablokowales caly zapas MAO.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.