Mam eksperymentować na sobie leki jak królik doswiadczalny
Wszyscy jesteśmy królikami
zrytyłeb pisze: i wniosek ogólny mozna z nich wyniesc jeden-niezwykle wazny i doskonały w swej prostocie-im częściej sie udzielasz na tym forum tym najpewniej udowadniasz tym samym ze stałes sie niewolnikiem swojej próźnosci i chemi która czesciej zawodzi niz pomaga
Sprawa wyglada tak. Od 2,5 miesiaca biore paroksetyne i spamilan. Paro w dawce 20mg/dobe, spamilan 40mg/dobe. Depresja zniknela calkowicie za to lęki sie nasilily, mam bardzo spiete miesnie. Do tego nic mi sie nie chce, zero checi do jakichkolwiek dzialan. Jako ze trwa to juz tak dlugo, chce poprosic lekarke o zmiane leku na sertraline. Co sadzicie o takim przejsciu? Czy sertralina moze na mnie podzialac innaczej? Podobno przejsc z jednego na drugi lek mozna z dnia na dzien. Czy znow bede odczuwal skutki uboczne odstawienia i jednoczesnie przyjecia nowego leku?
browar444 pisze:Dowiem sie w koncu jak prawidłowo przejsc z 20mg fluo na 50mg sertra?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.