Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 53 / / 0
Abstrahując: AM-694 pewnie już jest w niektórych nowych mieszankach lub nowych składach starych mieszanek. AM-694 jest sprzedawane już w polskich sklepach RC.

Mimo, że nie ma żadnych oficjalnych badań (jeszcze) nt. metabolizmu tej substancji, to podejrzewa się że metabolitami są różne kwasy omea-fluoroalkaloidalne (alkaloiczne (?) - sorry mój angielski chemiczny jest średni), czyli całkiem pokaźna grupa toksyn.

Szkoda tylko, że:
a) zaprawieni w bojach mieszankowych, swtierdzą: chuj tam, przesada
b) dzieciaki w ogóle się nie dowiedzą albo dalej będą wierzyć że są niezniszczalni
c) odsetek tych, którzy będą ostrożni na podstawie nie do końca pewnego doniesienia będzie skromny....
  • 11 / / 0
fikus188 pisze:
nie wiem czy coś źle zrobiłem czy to jakaś lipa jest. Zrobiłem 2 próbki 100mg na 2g suszu rozpuszczone w 40ml rozpuszczalnika organicznego oraz 200mg na 2g suszu rozpuszczone w 60ml rozpuszczalnika organicznego. W obu przypadkach jedynie wypalenie całej dzidy coś - podkreślam COŚ - dało :/ Szkoda na to kasy albo po prostu ja coś schrzaniłem...

Zamulania brak, nieogaru brak, stymulacji brak, jedynie banan na gębie się pojawił na kilka minut to już 081 wyszło lepiej w testach...

właśnie zamówiłem z innego polskego źródła oraz z zagranicznego sklepu aby porównać jakość

to nie ma pływać w rozpuszczlniku :nuts: ma byc lekko wilgotne , - substancja została ci na naczyniach zamiast na suszu ,,,

jak zrobisz jeszcze raz próbkę poprawnie to daj znać jak moc

Pozdrawiam.
  • 527 / 6 / 0
Hmm z ostatniego postu można wywnioskować ze ten środek jest raczej kiepski w działaniu ale spotykamy się z info że to straszne gó*** raczej mocne..sam jużnie wiem:)

Bądz co bądz nikt przejmować sięnie bedzie jego szkodliwością-użytkownicy i producenci mieszanek
  • 24 / / 0
ja z 1g rozpuściłem w około 200 ml spirytusu nasączyłem 25g suszu odparowałem powoli na strychu kilkanaście godzin w odpowiednim naczyniu jak zawsze robiłem i co i lipa słabe jak słaba natura działa kilka minut i to po sporej ilości z bongo lub skrętach lufa jest ledwo co odczuwalna towar od polskiego dystrybutora podobno czystości 99.1% naczynie oczywiście dokładnie wytarte jest to już któraś mieszanka którą robię fakt że jak robiłem JWH 73 lub 81 dawałem na 20g suszu 1 gram kanabinoidu więc gdzie błąd ??
  • 1233 / 11 / 0
Murti-Bing też miał wątpliwą przyjemność skosztowania tego. Generalnie na granicy placebo..... Są inne dużo lepsze kanabinoidy.
  • 56 / / 0
testowalem tez z mniejszymi ilosciami rozpuszczalnika organicznego oraz innym rodzajem nosnika, obecnie czekam na jwh-081 moze w mixie podziala lepiej...
  • 666 / 2 / 0
sypnij odrobine na folie i porownaj dzialanie. niby chcial bym sprawdzic bo cos nowego ale te sprzeczne informacje troche deprymuja.
  • 1233 / 11 / 0
Murti-Bing osobiście nie zna nikogo na kogo by podziałało AM-694. Rozmawiał przed chwilą z osobą bardzo zainteresowaną syntetycznymi kanabinoidami i okazało się, że jod obecny w cząsteczce AM-694 (na rysunku "I")
[ external image ]
bardzo łatwo ulega utlenieniu do -IO2 (grupa jodoksy, jodylo), co tym samym dezaktywuje cząsteczkę.

Czyli AM-694 + powietrze + warunki sprzyjające powstawaniu wolnych rodników (czyli np. spalanie tlenem atmosferycznym) = dezaktywacja AM-694

Jeśli ktoś chce poczuć działanie AM-694 to musiałby to zvaporyzować bez dostępu powietrza lub połknąć.

Tak już będzie teraz przez dłuższy okres czasu. Jakaś cząsteczka będzie reklamowana na zagranicznych forach jako super kosmos, strzał w dziesiątkę itp. potem sprzedawcy dostaną duży zastrzyk pieniędzy ze sprzedaży tego, klient skonfrontuje specyfik z rzeczywistością no i już więcej po to nie sięgnie lub sięgnie niechętnie z racji tego że nie ma innych substancji, i znowu pojawi się nowy "kosmos" i tak w kółko aż w końcu pojawi się coś naprawdę godnego uwagi.

AM-694 nie jest dobrym kanabinoidem. Co prawda ma moc porównywalną do HU-210, ale jego farmakokinetyka klęczy na kolanach i ssie F... rodzince JWH ;-) Podejrzewam, że każdy kanabinoid z atomem jodu nie będzie nadawał się do palenia.
  • 527 / 6 / 0
ehh dobrze ze nie kupiłem...dziwi mnie jego wysoka cena..myslalem że w zamian dostanę naprawdę dobry kana a tu taki Kana(Ł) :-) Ciekawe tylko co dają do konkreta itd
  • 1718 / 9 / 0
Czyli towar wprost idealny dla kosmonautow, nie ma to jak przypalic cmika na orbicie. S&S idealne.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.