Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 481 / 6 / 0
tez tak mysle,znaczy jestem przekonany. Zreszta po khui zamiennik,niech dadza cos lepszego co skopie mefa a nie szukaja substytutow ciagle jak to by kuerwa mef to jakims absolutem byl. Bzdura!
  • 591 / 8 / 0
O*Men pisze:
niech dadza cos lepszego
zastanawia mnie, kim według Ciebie są 'Oni'?
  • 36 / 1 / 0
"oni" to pewnie jacyś szaleni naukowcy ,którzy zajadają kosmiczne dobroci i tworzą kolejne. Są niesamowicie zachwyceni mefedronem, bo kiedy zaczynali reserczować chemikalsy to MDMA było już nielegalne.
a tak serio serio , próbował ktoś E-efedronu ?
  • 481 / 6 / 0
sie nie interesuj ;-)
  • 585 / 52 / 0
TheQ pisze:
O*Men pisze:
niech dadza cos lepszego
zastanawia mnie, kim według Ciebie są 'Oni'?
Jak kto nie wiesz co to za Oni, to ci ludzie którzy zarobili fortunę na mefie w uk, w polsce też sa takowi i za wszelka cene beda chcieli jakos wrocic do koryta przynoszacego kase. Jak sie zoreznasz w temacie to np tylko grupa 5 sklepow w uk twierdzi ze bedzie miala prawidzwy material , oni to rowniez rozsylali wczesniej probki osobom, mnie j lub bardziej obiektywnym. To co w tym temacie wyprawia sie na bl przerasta moje wyobrazenie o sprzedazy dragow, bo tu juz jawny marketing w tej dziedzinie biznesu. Gdzie generuje sie szum sielki w okol tego, wypowiadaja sie osoby co przezyly kosmos , a tak naprawde to zwykle pionki sprzedawcow, czas pokarze
  • 481 / 6 / 0
A gdzie sie podzial ten cholernie obiecujacy zwiazek WF-23 ???
Ktos z szanownego grona uczestniczył w baniach znaczy badaniach tej intrygujacej substancji moze?
[ external image ]
  • 591 / 8 / 0
w sumie konkretnie to nawet nie wiadomo kto to...
  • 1179 / 9 / 0
"Oni", nasi żywiciele xD
Potrzebujemy cierpliwości! gorzej jak ta cierpliwość doprowadzi każdego do starości, w której to dopiero pojawi się coś godnego uwagi xP
Teraz nie wiem, czy to dobrze, czy źle że tak późno poznałem mefa...
  • 98 / / 0
gzyp pisze:
Teraz nie wiem, czy to dobrze, czy źle że tak późno poznałem mefa...
Krótko i na temat: dobrze. Pożyjemy jeszcze chwilę. %-D Po wczorajszych trudnościach z oddychaniem i wkrętami choroby psychicznej, stwierdzam, że muszę szybciej wykończyć co mi zostało. ;) %-D :gun: hehehe
  • 1179 / 9 / 0
Poznałem go dopiero w kwietniu tego roku... No chyba racja, dobrze, bo z resztą od tamtego czasu tolerka i tak mi ostro podskoczyła, więc robię zapasy i czekam tak z pół roku :D zobaczymy xD
ODPOWIEDZ
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.