Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 481 / 6 / 0
tez tak mysle,znaczy jestem przekonany. Zreszta po khui zamiennik,niech dadza cos lepszego co skopie mefa a nie szukaja substytutow ciagle jak to by kuerwa mef to jakims absolutem byl. Bzdura!
  • 591 / 8 / 0
O*Men pisze:
niech dadza cos lepszego
zastanawia mnie, kim według Ciebie są 'Oni'?
  • 36 / 1 / 0
"oni" to pewnie jacyś szaleni naukowcy ,którzy zajadają kosmiczne dobroci i tworzą kolejne. Są niesamowicie zachwyceni mefedronem, bo kiedy zaczynali reserczować chemikalsy to MDMA było już nielegalne.
a tak serio serio , próbował ktoś E-efedronu ?
  • 481 / 6 / 0
sie nie interesuj ;-)
  • 585 / 52 / 0
TheQ pisze:
O*Men pisze:
niech dadza cos lepszego
zastanawia mnie, kim według Ciebie są 'Oni'?
Jak kto nie wiesz co to za Oni, to ci ludzie którzy zarobili fortunę na mefie w uk, w polsce też sa takowi i za wszelka cene beda chcieli jakos wrocic do koryta przynoszacego kase. Jak sie zoreznasz w temacie to np tylko grupa 5 sklepow w uk twierdzi ze bedzie miala prawidzwy material , oni to rowniez rozsylali wczesniej probki osobom, mnie j lub bardziej obiektywnym. To co w tym temacie wyprawia sie na bl przerasta moje wyobrazenie o sprzedazy dragow, bo tu juz jawny marketing w tej dziedzinie biznesu. Gdzie generuje sie szum sielki w okol tego, wypowiadaja sie osoby co przezyly kosmos , a tak naprawde to zwykle pionki sprzedawcow, czas pokarze
  • 481 / 6 / 0
A gdzie sie podzial ten cholernie obiecujacy zwiazek WF-23 ???
Ktos z szanownego grona uczestniczył w baniach znaczy badaniach tej intrygujacej substancji moze?
[ external image ]
  • 591 / 8 / 0
w sumie konkretnie to nawet nie wiadomo kto to...
  • 1179 / 9 / 0
"Oni", nasi żywiciele xD
Potrzebujemy cierpliwości! gorzej jak ta cierpliwość doprowadzi każdego do starości, w której to dopiero pojawi się coś godnego uwagi xP
Teraz nie wiem, czy to dobrze, czy źle że tak późno poznałem mefa...
  • 98 / / 0
gzyp pisze:
Teraz nie wiem, czy to dobrze, czy źle że tak późno poznałem mefa...
Krótko i na temat: dobrze. Pożyjemy jeszcze chwilę. %-D Po wczorajszych trudnościach z oddychaniem i wkrętami choroby psychicznej, stwierdzam, że muszę szybciej wykończyć co mi zostało. ;) %-D :gun: hehehe
  • 1179 / 9 / 0
Poznałem go dopiero w kwietniu tego roku... No chyba racja, dobrze, bo z resztą od tamtego czasu tolerka i tak mi ostro podskoczyła, więc robię zapasy i czekam tak z pół roku :D zobaczymy xD
ODPOWIEDZ
Newsy
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.