ototom pisze:cipciacz zostawia największe, buheheh
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
i dlatego zjadłem to raz i nigdy bym już tego nie powtórzył, a gdybym wiedział wcześniej to pewnie bym zrezygnował w ogóle ...albo pewnie i nie :P a działanie ni jakie poza tym bez rewalacji w ogóle to to ... wali się ostro wzrok a tak to (ekstaza+speed) dla ubogich ... :P
Dobrym przykładem jest alkohol.
Powtórzę to jeszcze raz: KAŻDA substancja psychoaktywna (!) ma taki potencjał.
Wszyscy, którzy aplikują sobie dowolną substancje psychoaktywną muszą zdawać sobie z tego sprawę, że w określonych, niesprzyjających warunkach, ich psychika może doznać takiej aberracji, że popełnią czyn, którego nie popełniliby w normalnym stanie świadomości.
Nigdy dość powtarzania takich ostrzeżeń !
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.